Miért nem költözik/költözött már el egy 30-35 éves férfi otthonról?
vagy tényleg nincs pénze, és ez sajnos egyre általánosabb ebben az országban, vagy marha jól keres, de nincs kivel, vagy tényleg kényelmes neki hogy anyuka kinyalja a popóját és még a ruháját is odakészíti neki élre vasalva minden reggel.
nekem még az is eszembe jutott, hogy lehet h az illető lenne az egyetlen a baráti társaságából, akinek lakása van, és a haverok bulikérót csinálnának belőle, neki meg ehhez nincs kedve, és egyszerűbb azzal takarózni hogy kényelmesebb anyuval lakni. :)
most kicsit magamból indulok ki, mert az ismerőseim közt kb én vagyok az egyetlen akinek van egy szakadt tragacsa, és most mindenki azt hiszi, h én leszek az ingyentaxis... na meg a nagy ló...szt :P
"vagy tényleg nincs pénze, és ez sajnos egyre általánosabb ebben az országban,"
Nem magyar trend ez, hanem a világban is így van. A férfiak egyre életképtelenebbek, a nők meg egyre jobban elveszítik a nőiességüket. Mondjuk hogy is lehetne másként? Ez a folyamat magát gerjeszti. Ahogy a nők egyre jobban felveszik a férfi szerepeket, a férfiak egyre jobban leadják, és ahogy a férfiak egyre jobban leadják, a nők egyre jobban felveszik. De egyik se boldog miatta.
Aki a tendenciákat hibáztatja a saját életképtelensége miatt, az sokszorosan életképtelen.
egy tendencia, "a nők", "a férfiak", "a világ" nem lehet oka az egyes ember tehetetlenségének, éretlenségének. mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, mindenki a saját fejlődéséért felel.
Kifogásokat mindenre lehet hozni, de ez egy felnőtt ember esetében nem lehet kielégítő magyarázat.
Talán,mert nincs kedve egy másik személyhez alkalmazkodni.
És egy gyermektelen,szingli hatalmas hátránnyal indul az ingatlanpiacon.
Nekik nem ad gyeregyártó kőcsönt az állam,mint másoknak.
18-as
Ez a kérdés 6 éves lassan..
27 éves voltam és külön éltem😅
Az más kérdés, hogy a párommal együtt odaköltöztünk a szüleimhez 2 évre.
Nem akartunk albérletbe menni, addig, amíg megvettük, majd felújítottuk a házunkat.
De teljesen külön költségvetésünk volt.
Viszont rezsit és albérletet nem fizettünk.Kaptunk kölcsön 1 milliót Így nem kellet banki hitelt felvenni a felújításra sem.
Jah és egymás szájába sem lógtunk..
Annyira különböző napirendünk volt, alig találkoztunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!