Hogy mondjam el a szüleimnek hogy nem akarok iskolába járni már?
Figyelt kérdés
Sajna nagyon gáz 19 éves vagyok és még 10. osztályba járok, mert hülye voltam, buktam sokszor, év vesztes vagyok stb. És még 3 évem van, ezt utálom! Ráadásul a szüleim is állandóan molesztálnak itthon a hülyeségeikkel, rohadtul szar, pláne hogy barátaim sincsenek, az osztálytársaimmal se tudok beszélni normálisan! Én már azon gondolkodom hogy kiiratkozom a suliból és hajléktalan leszek mert 3 évig nem fogom megint kibírni ezt az egészet???2014. szept. 4. 16:14
31/34 anonim válasza:
Kérdező, ez csak egy gyenge kifogás.
32/34 anonim válasza:
Én a magántanulói státuszt ajánlanám így a sulid is meg lesz és osztály társakat se kell lás.
Nagykorúként csak besétálsz a tanáriba mondod h ezt szeretnéd adnak neked pár papírt azt aláírod.
És kész innentől magadnak tanulhatsz otthon csak be kell járjál vizsgákra. A sulid is meglesz és egy centbe nem kerül. És jogod van hozzá.
33/34 anonim válasza:
A legkönnyebb bűnbakot keresni. Valóban nem volt helyes a hozzáálásuk,de legalább nem éltél terrorban mint és és jónéhány "társam". Nekem sincs önbizalmam felnőtt fejjel sem,néha nem tudom,merre megy az életem,én voltam a kis hülye az iskolában. DE! Végigjártam,szereztem két diplomát,a munkahelyen összeszorítottam a fogam,mikor problémáim voltak és nem adtam fel.Pedig rohadt nehéz volt,szó szerint belebetegedtem és most nem a kis hiszti,jaj depis vagyok,bogyó kell dolgokra gondolok. De nem adtam fel,leküzdöttem azt is,igaz a párom segítségével,jobban mondva egymást támogatva és most életünk legszebb időszaka elé nézünk. Most is vannak gondok,nagyok is,pont mint mindenki más életében,de sosem fekszünk le meghalni,mert az könnyebb. Ez a nagy sajnáltatás meg már perverz és saját magad is élvezed,hogy szidnak és elmondanak mindennek,különben nem lennél itt. Sajnos a többiek meg-én is most-ugranak a hülyeségedre és öntik az olajat a hülyeséged tüzére.
34/34 anonim válasza:
Mindenki a saját sorsának kovácsa, az első lépés afelé, hogy helyrehozzuk azb életünket, az, hogy nem másokat hibáztatunk a saját nyomorunk miatt, mert arról bizony csak MI tehetünk, a többi legfeljebb közreható tényező. Nem a szüleid nevelése miatt buktál, hanem azért mert lusta voltál letenni a segged egy székre és napi minimum 2 órát tanulni (nem hiszem, hogy ennél többet kellene). Egy életed van, ha úgy gondolod, hogy ezt semmittevéssel és önsajnálattal akarod tölteni, hajrá a te döntésed. Én csak a "szar" szüleidet sajnáltam próbáltak mindent megadni neked, egyetlen dolgod lett volna, hogy tanuljál, és erre is lusta voltál. Egy munkahelyeden kirúgnak, ha így állsz hozzá a dolgokhoz csak úgy mellékesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!