Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti dolgoznátok a helyemben,...

Ti dolgoznátok a helyemben, vagy otthon maradnátok a gyerekek miatt?

Figyelt kérdés

2 gyerekünk van,a kicsi most kezdi a bölcsit. Férjem 2 éves munkát kapott Amerikában, így egyedül vagyok velük.

A nagymamák sokat segítenek, ha betegek lesznek, akkor is ők lesznek velük itthon (az első pár napban természetesen én, de ha már jobban vannak, akkor valamelyik nagymama).

Heti 2x túlórázok, akkor is nagyszülőkkel lesznek.

Férjem felvetette, hogy ebben a 2 évben maradjak itthon. Az is elég lesz a gyerekeknek, hogy ő elmegy.

Ha itthon maradnék, akkor reggel nem kéne korán kelni, délután korábban értük tudnék menni.

Anyagilag nem lenne gond.

2014. aug. 31. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

" és a kisbabádnak, aki most megy bölcsibe, szó szerint IDEGEN LESZ AZ APJA mire nagyobb lesz, megtanul beszélni, járni...ezekről az apja mind lemarad. "

Az a "kisbaba" 2 éves...már feltehetően jár is

2014. aug. 31. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
19%

Nem láttam, hogy hány éves, abból, hogy most kezdi a bölcsit, fél éves is lehetne...

Amúgy most az jobb, ha a 2 éves gyereknek idegen 3 évig az apja...?

2014. aug. 31. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Én nem értem, itt a gyik-en miért hiszik azt, hogy egy nőnek kötelessége feladni az életét, munkáját, karrierjét, azért, mert a férje külföldön kapott munkát. Mérlegelni kell, hogy el tudnál-e helyezkedni a szakmádban, de én biztos nem mennék az "álmok hazájába" bébisintérkedni, pedig nincs is 10 év tapasztalatom.
2014. aug. 31. 17:22
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem téma hogy ti is kimenjetek, maradj otthon ebben a 2 évben.
2014. aug. 31. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

A Kérdező érthetően leírta, hogy nem mennek. Kész, ennyi.

Olyat nem tudsz, hogy esetleg 4 órában visszamész dolgozni?

2014. aug. 31. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én otthon maradnék, főleg, ha anyagilag sem gond!
2014. szept. 1. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!