Hasonló helyzetben lévő szülők! Ti hogyan fogadtátok, amikor fiatok/lányotok elmondta, hogy meleg?
Irigylem a fiad, hogy ilyen szülei vannak! Én is egy 20 éves fiú vagyok, de nem merem elmondani a szüleimnek, gyötrődöm magamban, tudom hogy milyenek, nem fogadnák el, kitagadnának. Kiskoromban hallottam egy beszélgetésüket a melegségről, és mondta anya apának: Ha a gyerekről kiderülne hogy meleg, én akasztanám fel!
Szóval ezért sem merem elmondani.
Ezt olvasva, hogy :'Van egy 20 éves fiam és nemrég mondta el, hogy meleg. Férjemmel együtt mindketten elfogadtuk. '
Meg is könnyeztem, belegondoltam, bár nekem is ilyen szüleim lennének, akkor minden más lenne, és jobb életem. :(
Pár hónapja, elmondtam anyámnak, hogy mi a helyzet, a nevelőapám tudott rola, mert egyszer látott minket egyutt aludni a barátommal, megígértettem vele, hogy nem mondja el anyámnak, ő pedig azt mondta, azzal a feltétellel, hogy amikor kiderul, ugy csinal mintha semmit nem tudott volna, es mindenben anyámat támogatja.
Elmondtam, es kidobták otthonról, mert anyám szerint megrontanam a kisocseimet. Eddig is nagyon rossz kapcsolatom volt anyammal, ezután pedig semmilyen.
Jelenleg haveroknal vagyok, de előfordult mar, hogy utcán voltam.
Apám nem tudja. Nem is merem elmondani, tőle kapok minden hónapban pénzt, amiből tudok kaját venni, ha o is kitagadna, tenyleg nem tudnék mit kezdeni. Persze suli mellett dolgozom, de nyilvan nem keresek sokat.
Szoval szerencses lehet a gyereked!
18f
Ja és hétvégente a nagyszüleimnel lakom, mert ok le alább szeretnek, nem ugy mint a szüleim.
Ok sem tudjak, hogy anyám kidobott.
Szoval eleg irigy vagyok :D jo lehet, ha a szülők nem gyulolnek :D
De en nem bánom ezt a helyzetet, legalabb hamar kiderült, higy kikre számíthatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!