Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hasonló helyzetben lévő...

Hasonló helyzetben lévő szülők! Ti hogyan fogadtátok, amikor fiatok/lányotok elmondta, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Van egy 20 éves fiam és nemrég mondta el, hogy meleg. Férjemmel együtt mindketten elfogadtuk. Akik hasonló helyzetben vannak/voltak, hogyan fogadtátok?

2014. aug. 25. 17:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9%
Hiába pontozol le, más vélemény is van a világon.
2014. szept. 2. 08:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Irigylem a fiad, hogy ilyen szülei vannak! Én is egy 20 éves fiú vagyok, de nem merem elmondani a szüleimnek, gyötrődöm magamban, tudom hogy milyenek, nem fogadnák el, kitagadnának. Kiskoromban hallottam egy beszélgetésüket a melegségről, és mondta anya apának: Ha a gyerekről kiderülne hogy meleg, én akasztanám fel!

Szóval ezért sem merem elmondani.

Ezt olvasva, hogy :'Van egy 20 éves fiam és nemrég mondta el, hogy meleg. Férjemmel együtt mindketten elfogadtuk. '

Meg is könnyeztem, belegondoltam, bár nekem is ilyen szüleim lennének, akkor minden más lenne, és jobb életem. :(

2014. szept. 3. 22:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, hogy csak most írok, de idáig nem tudtam megnézni a válaszokat. Először nekünk is hirtelen jött ez a bejelentés, de nagyon váratlanul nem ért. Férjemmel mindketten sejtettük, hogy inkább a fiúk érdeklik. Mi úgy voltunk ezzel, hogy akármilyen is legyen azért mégiscsak a mi fiúnk. Mi neveltük. Erről meg egyikőnk sem tehet. Ugyanezen a honlapon olvasgattam hasonló témában és több helyen láttam olyanokat, hogy a szülők emiatt kirakják gyereküket. Ez elég szomorú. A mi fejünkben ez meg sem fordult. Tanul, mellette dolgozik és próbál önállósulni amennyire lehet. Ebben mi maximálisan támogatjuk. Ha meg talál magának egy rendes párt, aki szereti őt, akkor sem fogok közéjük állni. Örülök, ha boldognak láthatom.
2014. szept. 4. 12:23
 14/21 anonim ***** válasza:
tőlem kapott egy villanyrezsót, és egy szaharai utazást.
2014. szept. 5. 16:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Annyira jó a fiadnak, hogy ilyen szülei vannak. :( Én lány vagyok, és a szüleim nem tudják, hogy leszbikus vagyok. Többször is hallottam a véleményüket a melegségről és azt hiszem, nem tudnák elfogadni, hogy én is az vagyok. Pedig van egy komoly barátnőm, akivel már évek óta együtt vagyunk, de ők azt hiszik, csak "legjobb barátnők" vagyunk :( Elég nehéz, hogy folyamatosan titkolnunk kell, amikor velük vagyunk. Nem érhetek hozzá a saját barátnőmhöz, vagy maximum megölelhetem, de azt sem túl gyakran, és úgy, hogy véletlenül se gyanítsák a szüleim, hogy ez most nem csak baráti dolog volt :(
2014. szept. 5. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Pár hónapja, elmondtam anyámnak, hogy mi a helyzet, a nevelőapám tudott rola, mert egyszer látott minket egyutt aludni a barátommal, megígértettem vele, hogy nem mondja el anyámnak, ő pedig azt mondta, azzal a feltétellel, hogy amikor kiderul, ugy csinal mintha semmit nem tudott volna, es mindenben anyámat támogatja.

Elmondtam, es kidobták otthonról, mert anyám szerint megrontanam a kisocseimet. Eddig is nagyon rossz kapcsolatom volt anyammal, ezután pedig semmilyen.

Jelenleg haveroknal vagyok, de előfordult mar, hogy utcán voltam.

Apám nem tudja. Nem is merem elmondani, tőle kapok minden hónapban pénzt, amiből tudok kaját venni, ha o is kitagadna, tenyleg nem tudnék mit kezdeni. Persze suli mellett dolgozom, de nyilvan nem keresek sokat.

Szoval szerencses lehet a gyereked!

18f

2014. szept. 6. 13:16
 17/21 anonim ***** válasza:

Ja és hétvégente a nagyszüleimnel lakom, mert ok le alább szeretnek, nem ugy mint a szüleim.

Ok sem tudjak, hogy anyám kidobott.

Szoval eleg irigy vagyok :D jo lehet, ha a szülők nem gyulolnek :D

De en nem bánom ezt a helyzetet, legalabb hamar kiderült, higy kikre számíthatok :)

2014. szept. 6. 13:22
 18/21 anonim ***** válasza:
de hát szóljál a nagyszüleidnek, hogy ki vagy dobva otthonról!
2014. szept. 6. 17:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Semmi értelme, hogy emiatt családi viszályt gyártanak, es majd anyámék nem engedik tesómekat mamamhoz
2014. szept. 6. 17:45
 20/21 anonim ***** válasza:
81%
Anyám, meg a tesóm tudja a családomból, hogy meleg vagyok. Mindketten sejtették, így nem érte őket nagy meglepetés. Anyám nem áll a boldogságom útjába, csak annyi kikötése volt, hogy itt ahol élek tartsuk titokba a kapcsolatomat. Kis faluban élek. Mindenki ismer mindenkit. Nem szeretné azt, hogy a nép a szájára vegyen. Párom szerencsére nem idevalósi. Én is húzok el innen mihelyt tudok. Nem vagyok én vámpír, hogy nappal bújócskázzak . :)
2014. szept. 8. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!