Elmondjam édesanyámnak, hogy nem miatta vagyok furcsa, hanem mert valószínűleg Asperger-szindrómám van?
Figyelt kérdés
Volt régebben egy komolyabb beszélgetésünk. Elmondta hogy egesz gyermekkoromban fájlalta, hogy zárkózott vagyok, mindíg csak a saját kis világomban éltem, hogy nem tanultam jól, pedig voltak hozzá jó képességeim. Képtelen voltam beilleszkedni, három általános és két középiskolát jártam meg. De valahogy mindig kiközösítettek, és rettenetesen megkönnyebbült, hogy ha véletlenül volt pasim.
Azóta már házas is vagyok...
Mindig úgy érezte, az ő hibája hogy ilyen vagyok, még nyomokban sem olyan, mint a három testvérem.
2014. aug. 25. 13:54
11/11 anonim válasza:
Szerintem mond el neki mindenképpen, már csak azért is hogy ne magát hibáztassa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!