Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Eszembe jutott egy gyerekkori sérelem a szülőktől és elkezdtem rajta sírni.Még nagyon kicsi voltam és akkor is sírtam utána persze.

17/L

2014. aug. 25. 11:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
abszolút nem egyszeri volt.de nem csak tanulás miatt,akármi miatt nagy lecseszéseket kaptam.mindig ordibált minden kis dologért is
2014. aug. 25. 11:17
 12/21 anonim ***** válasza:
hmm..Majd öreg korára rájön, mit rontott el és jobb nagymama lesz, ez általában így szokott lenni.
2014. aug. 25. 11:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Van amikor nagyon kedves és normális,utána megint kiborul akár valami semmiségen is és kapom az ordibálást
2014. aug. 25. 11:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezek csak átmeneti problémák, amik csak most tűnnek orbitálisnak, de felnőtt korodra rájössz hogy nem azok. És így legalább megtanulod, hogy türelmesebb legyél a saját gyerekeddel.
2014. aug. 25. 11:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát legyen igazad,de én majd nyugodt családi életre vágyom az biztos és max.csak nagyon ritkán fogom leszidni a gyerekem,mert tudom milyen sérelmeket okozhatnak ezek egy gyerekben és később is.Szóval inkább majd dicsérni fogom csak majd.
2014. aug. 25. 11:25
 16/21 A kérdező kommentje:
Ha az átmenetit úgy érted,hogy addig amíg itt lakom.Amúgy meg hidd el a gyerekkori traumák később is kihatással vannak.
2014. aug. 25. 11:27
 17/21 A kérdező kommentje:
Meg nem azt mondom,hogy egy szent voltam de nem voltak olyan problémák velem se tanulás terén se úgy összeségében.De lehet az is baj volt,hogy a barátom úgy másfél hónapja szakított:(
2014. aug. 25. 11:32
 18/21 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm szépen a válaszokat:)
2014. aug. 25. 11:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Az átmenetit úgy értem, hogy amíg felnősz és önálló leszel, tehát amíg anyukád nevel.

Én direkt nem akartam eltúlozni a dolgot és mondtam, hogy csak most tűnik nagy problémának. Mert a mi családunkban is vannak problémák, de az nagyon is tény, hogy másoknak sokkal rosszabb gyerekkoruk volt és én örülök, hogy nekünk ilyen problémák jutottak, mert juthatott volna megerőszakolás vagy alkoholista verőgép is.

2014. aug. 25. 11:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez totál normális. Rám is sokszor rámjön sokminden.
2014. aug. 25. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!