Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Egy 14 éves lányt...

Szülők! Egy 14 éves lányt elengednétek egy 19 éves fiúval?

Figyelt kérdés
A fiút a szüleim is ismerik, csak az a a baj hogy eddig egyszer találkoztak vele (mikor apukámnál volt gyakorlaton) es azóta irogatunk, es mindig beszéljük hogy mar találkozunk. Ti elengednétek vele? ( nyilván nem este hanem nappal ) es tényleg egy nagyon rendes gyerek! Nem olyan mint a mostani fiúk:) előre is köszönöm!
2014. aug. 5. 23:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem randi,akkor valószínű.

De akárhogy is nézzük,egy 14éves lány,általános iskolás,míg egy 19éves srác már-már férfinek számít,és jobb esetben a középiskolát is elvégezte.A korkülönség nem lenne nagy,ha 20éves lennél,a srác pedig 25.Ebben a helyzetben,igen csak eltérőek a különbségek.Te még majdnem gyereknek számítasz,míg ő már felnőttnek.Egy 19éves nem kaphat meg mindent,amit szeretne egy 14évestől.Teljesen más gondolkodás mód,és szokás.

2014. aug. 5. 23:53
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Én fordítva nézve, nem tudom 19 évesen miről is "beszélgetnék" egy gyerekkel. Még most fejezi be az általánost, 19 évesen meg már túl voltam az érettségin, meg rég egyetemista voltam.
2014. aug. 5. 23:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze elhiszem hogy te csak ennyit akarsz... csak sétáltok nappal stb. Most még! Aztán beleszeretsz és barmit megteszel neki. Normális esetben nem ágyba bujassal kezdődnek a dolgok. Nyílván először csak sétáltok. Látom naiv is vagy még :-)
2014. aug. 6. 00:08
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
Nem a kor számít... egy 17 éves is megerőszakolhatja, ahogyan egy 19 éves is hordozhatja tenyerén... Semmivel se kell jobban félteni, sőt, talán a 19 éves picit komolyabb, mint mondjuk a 16-17.
2014. aug. 6. 01:03
 15/25 anonim ***** válasza:
elengedni nem. de a fiú eljöhetne hozzánk családi programokra első lépésként.
2014. aug. 6. 01:42
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
hu de sok a megmondo ember itt, velem siman logtak ennyi idosek, oszt tars huga, meg bnoi...
2014. aug. 6. 04:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Egyem a szíved, de kis naív vagy! :)
2014. aug. 6. 09:31
 18/25 anonim ***** válasza:

"Ki beszél itt ágyba bujasrol? Csak setalnank a varosba es beszelgetnenk! Ennyi!"

Hogyne. Ebben a korban nagyon imponáló egy idősebb "férfi" érdeklődése, legtöbbször ott romlik el a dolog, hogy 14 évesen még túl könnyen esik szerelembe az ember lánya. Mondtam, csak nehogy csalódj.

2014. aug. 6. 10:19
 19/25 anonim ***** válasza:
21%

Szia:)

Nem értem miért ne lehetne egy 14 évest egy 19 éves sráccal elengedni egy randira:) Szerintem ha a szülők ismerik a fiút, tudják, hogy normális és rendes, akkor miért ne? Szerintem ebben nincs semmi nagy dolog.. Én is 13 voltam amikor összejöttem az akkori 17 éves barátommal és két évet voltunk együtt. Ne higgyétek azt kedves szülők, hogy egy 19 éves fiú feltétlenül ágyba akarja vinni a lányt, mikor csak egy találkozót kért tőle...

2014. aug. 6. 11:21
 20/25 anonim ***** válasza:
De utolsó,eleve mi a jóistent akarhat egy 19 éves fiú egy 14 éves lánytól? Abszolúte nem egy korosztály,tök más életszakaszban vannak,értelmi szint is más(nem azt mondom,hogy a kislány h.ülye). Viszont legalább kis hiszékeny még... Na vajon mit akarhat?
2014. aug. 6. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!