A szüleim miért ilyenek? Aki átlagos körülmények között él, nem lehet szerethető? Hogy bírjam őket jobb belátásra?
A barátommal 3 hónapja együtt vagyunk, de az ő családja átlagosnak mondható, nem olyan, mint az enyém. Engem ez nem zavar, mert nem érzem felsőbbrendűnek magam azért, mert drága holmijaim vannak, vagy mert olyanokat is megengedhetek magamnak, amiket sok ember nem.
De a szüleim, a családom nem így gondolkodnak. Szerintük a barátom visszafog és egy ilyen lánynak, mint én, nem egy olyan fiúval kéne együtt lennem, mint ő.
A nagymamám pl. azt mondta, hogy együtt lehetek a barátommal, de mellé keressek valakit, aki tényleg normális és hasonló körülmények között él, mint én... Mikor mondta, azt hittem, hogy lefejelem az asztalt.
Eléggé fájdalmas dolog amikor kiderül, nem oszthatunk meg sokmindent a saját szüleinkkel se mert nem partnerek ebben.
De ez gyakran a felnőtté vállás egyik lépcsője.
Van erre egy szakszó nem jut eszembe a neve.
Mikor egy cégnél egy vezető nem a jó szakembert helyezi egy egy pozicióba hanem egy családtagot.
Elég nagy üzleti hiba.
A Neked se kellene elkövetned ezt a hibát kicsiben.
Találni kellene valakit vagy valakiket, akik képesek a józan gondolkodásra s velük kellene megbeszélni az életedet nem azokkal akik csak gondolkodás nélkül, félig látatlanba kötekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!