Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Jövő héten tervezek egy 6 órás utazást barátomhoz (külföldi határ közelében), akivel már 1,5 éve együtt vagyok. Sajnos igen nagy a távolság és nem engedhetjük meg a rengeteg találkozást, anyukám sem rajong ezért a kapcsolatért. Anya azonban csak egy napra enged el, úgy hogy a párom haza is hoz. Elég hosszú nap lenne buszozás mellett még 6 óra határátkeléssel együtt. Nem gondol ebbe bele, de nem akarok vele vitázni már. Ezért a barátommal azt beszéltük, hogy milyen helyzetet foghatnánk meg. Szimplán annyi, hogy akár a szülei is marasztaltak volna, mert ez nagyon hosszú út főleg ilyen sötétben.
Kérdés a címben van. Köszönöm a válaszokat.
18L
Nem derul ki, hogy pontosan mit akarsz emgtudni.
Mi a velemeny
-a tavkapcsolatrol? Akar mukodhet is, bar ilyen fiatalon kizartnak tartom
-arrol, hogy a lany megy a fiuhoz? Jobb lenne, ha a fiu utazna hozzad
-arrol, hogy hazudni akarsz? Nem ekllene
Akkor kibővítem :)
Elmegyek hozzá, majd még aznap hazahozna, és maradna pár napot itt nálunk.
Anya így látja korrektnek, szimplán nem engedi az ott alvást, gondolom "amiatt"... vitáztunk ezen, hogy legalább egy éjszaka, mert szorít az idő. De nem tudom rábeszélni sehogy sem, ezért találgattunk valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!