Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Jövő héten tervezek egy 6 órás utazást barátomhoz (külföldi határ közelében), akivel már 1,5 éve együtt vagyok. Sajnos igen nagy a távolság és nem engedhetjük meg a rengeteg találkozást, anyukám sem rajong ezért a kapcsolatért. Anya azonban csak egy napra enged el, úgy hogy a párom haza is hoz. Elég hosszú nap lenne buszozás mellett még 6 óra határátkeléssel együtt. Nem gondol ebbe bele, de nem akarok vele vitázni már. Ezért a barátommal azt beszéltük, hogy milyen helyzetet foghatnánk meg. Szimplán annyi, hogy akár a szülei is marasztaltak volna, mert ez nagyon hosszú út főleg ilyen sötétben.

Kérdés a címben van. Köszönöm a válaszokat.

18L

2014. aug. 2. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem derul ki, hogy pontosan mit akarsz emgtudni.

Mi a velemeny

-a tavkapcsolatrol? Akar mukodhet is, bar ilyen fiatalon kizartnak tartom

-arrol, hogy a lany megy a fiuhoz? Jobb lenne, ha a fiu utazna hozzad

-arrol, hogy hazudni akarsz? Nem ekllene

2014. aug. 2. 09:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Hazahozna a barátom, írtam :) Nem hazudni akarok, csak említettem azt is, hogy rengeteg utazást foglal magában az egy nap, 6+ óra oda, vissza kb. ugyanannyi.
2014. aug. 2. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért nem a barátod megy hozzátok, esetleg több napra is? Szerintem itt ez lenne a szerencsésebb, mivel ő így is megteszi az utat oda-vissza. Anyukád mivel magyarázza, hogy a felnőtt lányát csak egy napra engedi el? Ezt sem értem.
2014. aug. 2. 10:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor kibővítem :)

Elmegyek hozzá, majd még aznap hazahozna, és maradna pár napot itt nálunk.

Anya így látja korrektnek, szimplán nem engedi az ott alvást, gondolom "amiatt"... vitáztunk ezen, hogy legalább egy éjszaka, mert szorít az idő. De nem tudom rábeszélni sehogy sem, ezért találgattunk valamit.

2014. aug. 2. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Jojjon a baratod ide. Kivesz egy szobat valahol aludni, es masnap hazamegy. Igy tobbet tudtok egyutt lenni.
2014. aug. 3. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!