Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? 17 éves fiam...

Mit tegyek? 17 éves fiam füvezik, a párom ki akarja dobni.

Figyelt kérdés

Kb két hónapja vettük észre, hogy a 17 éves fiunk füvet szív. Sajnos már ott tartunk, hogy szinte mindennap "be van állva". Hiába kérem szépen, hogy hagyja abba egyszerűen nem hajlandó.

Az apja most ki akarja lökni itthonról, hiába könyörgöm neki, hogy ne tegye sajnos hajthatatlan. Már ki sírtam a lelkemet is, de nem tudok a páromra sem hatni. Már semmi sem érdekel, egyszer ebbe fogok beleőrülni. Mit tanácsoltok?

2014. aug. 1. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Kié a lakás? Apuka hun van?

Egyébként inkább a hozzászólók magánvéleményétől függetlenül ez bűncselekmény.

2014. aug. 2. 10:15
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Párod szokott inni?
2014. aug. 2. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem a fű kapu a keményebb drogok kipróbáláshoz! Lehet szívja még 1-2 hónapig és aztán már veszi a másik cuccost, ki tudja?

Én kötnék vele egy megállapodást hogy havonta otthon elszívhat mondjuk 2-öt! (tudom egyáltalán nem kéne, de ha látja hogy nem ellenzed annyira akkor

2014. aug. 2. 13:05
 14/17 anonim ***** válasza:

bocs elküldtem véletlenül! akkor elég lesz neki ez a 2 is!

A fű annyira még nem gáz magában, de hogy minden nap szívja azért dúrva! Honnan van rá pénze???

2014. aug. 2. 13:07
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

Mekkora barmok a hozzászólók.

Hogyne lenne már köze hozzá?Hiszen az anyja!!És csak 17 éves,de ha 25 lenne,akkor is köze lenne hozzá!Az édesanyját azért zavarja,mert ezzel tönkreteszi saját magát!Ezt nem lehet annyiban hagyni!!Igenis van köze hozzá. De gondolom valami családi probléma lehet a háttérben.Valaki nem kezd csak úgy el szívni.

17/L

2014. aug. 3. 04:11
 16/17 anonim válasza:

Orvos, elvonókúra.

Gyorsan!

A válasz 40%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.

---------

Erre elvonókúra ba//ki? Mit adnál neki te nyomorék, metadont? Nem okoz fizikai függőséget te retardált. Lelkit igen, de könyörgöm a cigiről is nehezebb leszokni. És egy dohányost se fektetnek be azért, hogy szokjon le róla.

2016. aug. 30. 21:39
 17/17 anonim válasza:
Anyuka! A párja gondolom ló***t se tud a fűről.Tévhitekkel lehet tele az agya. Sok barátom van akinek már több diplomája van és tolják minden egyes nap a spanglit évek óta. A párjának tegye fel a kérdést, hogy hány emberről tud aki közvetlen a fű miatt halt meg. Gondolom ő is ilyen álszent, képmutató fószer, aki este megiszik 5 sört és ő pofázik a fűről, hogy jajj de káros.
2016. aug. 30. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!