Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elmondtátok legalább az...

Ti elmondtátok legalább az egyik szülőnek, mikor elvesztettétek a szüzességeteket?

Figyelt kérdés

Mert én 16 évesen vesztettem el, nem szóltam róla senkinek. Most egyik barátnőm rákérdezett, hogy hogy volt nálam ez első, mondtam, hogy nem fogom az orrára kötni. Kicsit megsértődött de mondtam neki, hogy ha anyukámnam se mondtam, akkor nem fogom a barátnőimmel kitárgyalni. Erre kiakadt, hogy hogyhogy nem mondtam el otthon, milyen lehet a kapcsolatunk?!??

Pedig jó a kapcsolatunk anyuval, és észrevette rajtam, hogy megtörtént, de azt is tudja, hogy egyrészt elég zárkózott vagyok, másrészt nem leszek se tinimami, se ribizli.

On: Ti azonnal vagy később szóltatok-e, kort és nemet is légyszi. És szülőknek mi a véleményük?

18/L

2014. júl. 30. 18:55
1 2
 11/17 zabmester ***** válasza:

A szüleimnek nem mondtam el, viszont volt olyan barátnőm, akivel megbeszéltem. Nem érzem ezt még mai fejjel sem problémának, egyszerűen egy velem egykorúval oldottabban tudtam erről beszélni. Gondolom anyukám amúgy is rájött, hogy megtörtént, csak hát igen, volt benne annyi tapintat, hogy nem kérdezett rá, mert tudta, hogy azzal eléggé zavarba hozna.

Később sem beszéltünk erről, de tekintve, hogy már gyerekem van, szerintem rájöttek, hogy már nem vagyok szűz :D

27/N

2014. júl. 30. 20:12
 12/17 anonim ***** válasza:

ugy volt hogy hétkõzben elvesztettem, nem mondtam meg anyunak mert hétvégén a pasimnál aludtam. ebből tudta hogy megtörtént. annyit kérdezett hogy fájt-e, ezzel le volt zárva

barátnőmmel viszont megbeszéltük. nem részletekig csak h megtörtént

2014. júl. 30. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Persze, azonnal küldtem anyunak egy sms-t, utána pedig kiposztoltam facéra.
2014. júl. 30. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, egy kicsit (nekem) tényleg túlzottan zárkózott vagy, hiszen a barátnőd szerintem nem arra volt kíváncsi, hogy hányszor, milyen pózban, és hogyan ment el a barátod meg te, hanem inkább arra, hogy hogyan élhetted meg ezt az egészet, mert ezt igenis meg lehet osztani egy olyan "szintű" barátnővel. Én nem osztottam meg anyuval úgy direktben, tizenhét voltam, másnap tudta, hogy ott alszom a barátomnál, és csak mosolygott meg azt mondta, hogy "Most tényleg nagylány leszel?", aztán megölelt, és ennyi volt. Szóval, kicsit nyílj ki, persze nem mindenkinek :).
2014. júl. 30. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Anyuval már előre előkészültünk, tapintatosan elment, kettesbe hagyott a párommal, és megtörtént, aminek meg kellett történnie.

Szólnom nem kellett, mert tudta mi fog történni.

Akkor 18 L voltam, ma már idősebb jóval.

A húgom szerencsére még nincs megérve rá, szerintem nekem és anyumnak is el fogja mondani ha előtte lesz, és tanácsot is fog kérni, sőt ki tudja, hogy mennyire fogja ellemezni a dolgot nekünk utólag.Ő még csak 17 lesz, jobban érdekli a tanulás, jelenleg.

A barátnőd nem a pózra volt kíváncsi, csak általában a barátnők ilyeneket egymás között szoktak megdumálni, vagy dicsekedni. ( Ő úgy gondolhatja, hogy te nem érzed annyira közel magadhoz, hogy ilyeneket megbeszéljetek).

2014. júl. 31. 00:13
 16/17 anonim ***** válasza:

nem mondtam meg, de szerintem tudják, mert utána kezdtem tabit szedni

a bnőim tudják, én is tudom róluk, de van amelyik nem mondja meg

25N

2014. júl. 31. 08:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem. Azt hiszem ez már nem tartozik a szülőkre... Kivétel, ha túl fiatalon mondjuk 14 év alatt történik meg a dolog. 29/nő
2014. júl. 31. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!