Hogy tehette ezt a szüleivel?!
Senkinek sem szól, rohan Angliába, mert nagy karriert ígért neki egy nála sokkal öregebb pasi. Tuti, hogy rögtön ágyba is vitte ezt az ostoba libát.
Nézzük.
15 éves. Sok szempontból még gyerek. Én a szülőket teszem felelőssé. Túl sokat engednek neki, aztán sírnak hogy elvadult a lány.
A nővérem is modellkedett. Aztán 15 évesen fehérnemű fotózásra hívták, anyukánk ott mondott nemet.
Emlékszem brutális veszekedés volt otthon. Aztán megmutatta neki a barátnője, milyen fotók is készültek. Hát a playboyba be lehetett volna rakni. És 16 éves volt a legidősebb.
Azért kell a modelliparnak a fiatal lányok, mert bármit ki lehet sminkelni belőlük, fiút, kislányt, érett nőt. A testük pedig feszes és még tökéletes.
Amúgy a csajszi 20 évesen a pszichiátrián kötött ki. Éheztette magát, és bármit meg tett volna a munkáért. Meg is tett mindent, ha értitek.
A szülőknek nem lenne szabad ezt hagyni a gyerekeiknek.
Elítélem nagyon.
A másik, hogy mi az, hogy mindenféle idegenekkel tárgyalja a lány a karrierjét? Miért nem az anya intézi ezt? Egyáltalán hogy tudott a lánnyal kapcsolatba lépni a modelloldalon keresztül az ipse?
Egy 15 évesre ezt nem lehet rábízni.
Remélem ezekután a szülők és a kislány is észheztérnek.
Meg sem nyitottam még a cikket, de már ebből a rövidke leírásból tudtam, hogy a Szandikáról lesz szó. :D
Kb. 8 éves kora óta ismerősöm a közösségi oldalain (mivel pár ismerősöm elég jól ismeri), már akkor "modellkedett".
Igen, nyilván a szülők a hibásak, de én azért eléggé megsajnáltam az anyukát, mikor folyamatosan posztolgatott facebookra, hogy keresi a lányát, stb...
Egyébként az anyukájának egy olyan levelet írt, amiben az volt a lényeg, hogy helyreakarja hozni azt, amit az apja elrontott. A pasas pedig, akihez kiment Angliába szintén írogatott a lány facebookján, hogy ne féltsék őt, nála jó kezekben van.
Azért csodás társaság van itt is, egy kiskorú, jószerivel eszköztelen, befolyásolható embert (egy lányt) bántotok, leqrváztok, de a felnőttek felelősségéről kevés szó esik. Mind a szülők, mind az az öregebb mókus megérne pár szót.
De hogy egy klasszikust idézzek: "Az ilyen ragyásképű állatok teszik tönkre ezt a társadalmat."
Meg ez a hozzáállás, amit ti képviseltek, sajnos ettől virágzik a bűnözés, az emberkereskedelem, a prostitúció, mert az emberek azt hibáztatják, aki a legvédtelenebb.
Ez a buta liba saját maga futott bele a csapdába. Ki tudja, mit ígérgetett neki az a pasi. Valószínűleg már 8 évesen is felrakta a chatre a pucér fotóit, vagy forgott a webkamera előtt, mert a pedofilok erre bíztatták? Egy időben a Skype is tele volt ilyen Omárokkal és Mohamedekkel. Hol van ilyenkor a szülő, aki odafigyelt volna, mit művel a neten a gyereke?
Ha valódi az aláírásuk azon a papíron (de ez korántsem biztos, hamis is lehet), akkor a szülők ellen is eljárást kellene indítani és kimenteni ez a lányt.
Igen, a szülők és az a beteg pedofil állat is hibáztatható, de könyörgöm egy 15 éves gyerekről beszélünk. Ennyi idős korára már csak van annyi esze, hogy idegen pasashoz nem megyek ki Angliába, mert modell karriert ígér. Persze, lehet, hogy csak nekem volt ennél több eszem 15 évesen...
Ebben a történetben mindenki hibás. A lány, mert nem gondolkodott, a szülő, mert nem vigyázott a gyerekére, és az a beteg aberrált pedofil.
Igen az is a szülő felelőssége.
Ezeket mindd meg lehet tanítani a gyereknek, hogy ne csinálja.
Nekünk is el lett mondva, hogy idegeneknek ne nyissunk ajtót, ne áruljuk el a telefonba, ha egyedül vagyunk otthon, sőt az utcán se álljunk szóba olyannal akit nem ismerünk.
A húgom évek óta facebook felhasználó, mégse tölt fel olyan képet amire nem kért engedélyt anyukánktól, csak olyannal beszél rajta, akiket személyesen is ismer. Pedig próbálkoztak be nála, modellkedest is ígértekk stb.
Most már beállítottuk higy csak az ismerősei írhatnak rá.
Az internet világában igenis oda kell figyelni erre. Szomorú higy ilyen világot élünk, de nevezzük ezt egészséges bizalmatlanságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!