Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem hiszem el, hogy anyám,...

Nem hiszem el, hogy anyám, mikor ideges vagyok, csak jobban hergel, és előhoz olyat, aminek a témához köze nincs?

Figyelt kérdés

Pl. hogy nem öntözöm a virágokat.

Meg eszembe jutnak a gyerekkori bánatok, sérelmek, hogy miért menekültem evésbe, és azt mondja, hogy ezt most hallja tőlem először, tehát egy baromság, csak kitalálom most, mert eddigis mondtam volna. NEm érti meg, hogy eddig csendben szenvedtem, és azt se, hogy mostanában lettem érzékenyebb és merek sírni mások előtt, ha meghat valami (pl. zene koncerten, vagy film...)

Pánikbeteggé, szorongóvá is tett, ezt se ismeri el, de nem is érdekel.

Lóg a cicim, és azt mondja erre, hogy más se tökéletes.De hol érdekel engem milyen más? Mikor másokat meg egyébként folyton fikáz az utcán, hogy nahh milyen haja, ruhája, stb. van...Ha én nem érzem jól magam ilyen mellekkel...szerinte ettől utcára mehetnék...oda megyek is, de pasi előtt nem vetkőznék le. És ezt se érti meg, mert neki 50 évesen is normálisan áll. NEm fogja fel, hogy ettől én is, meg pasi is elhányja magát, és hogy pl. most azért nem fogyózok 2-3 hónapja (előbb túl akarok lenni rajta, hogy legyen időm, és utána dolgozni) mert attól félek, hogy még ennél is rosszabb lesz a cicim...inkább dagadtan ülök itthon dpeiben, és kikészít, mert azt hiszi, hogy ez nekem olyan baromi jó....a 4 fal között egyre jobban bedepizve...senkihez se szólva...

Nem vagyok tini, bármennyire is úgy tűnik, lehet fikázni, hogy éretlen vagyok, nem érdekel....

2014. júl. 26. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem veszi észre magát a kitalált énkép mögött. Sok szülő ilyen sajnos. Depis meg ne legyél és ha fogyózni akarsz, csináldd! Most "kövér" vagy (lehet csak beképzeled magad) és lóg a cicid. Ha lefogysz jó alakod lesz és lógni fog a cicid. Mérlegelj. Anyádon meg ne kapdd fel a vizet, különben életképtelenre kicsinál, mielött elköltözhetnél.
2014. júl. 26. 22:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Már azzá tett.

Megalázott sokszor, és bántott, de lelkifurdalást is okozott, vagy akart és zsarol(t) érzelmileg, így ilyen lettem. Költöznék épp,ha fogyok, hátha segít rajtam, hogy nem vele élek...Szeretem én, de közben kicsinál, most egy órája bőgök a kinézetemen meg azon, hogy veszekedtünk...

Mert most elmentünk nézni melltartót sporolni, hogy én elrángattam, pedig tuti nem edzek holnap is, mert nem tornázok 1-2 hónapja se...mert mindig van kifogásom...és ezekkel bánt. Mert nem én generálom a kifogást, hogy félek, mi lesz a cicimmmel...mert emiatt nem edzek...csak ülök, és vagyok még depisebb....És tuti nem edzek így holnap se, tehát nyugodtan lérezhetem magam hülyén hogy ezert elrangattam, mert egy nagy idióta senki vagyok

2014. júl. 26. 22:17
 3/3 anonim válasza:
:( Próbáltál már mellizomra tornázni? Nekem sokkal feszesebb lett a mellem, mióta súlyzóval csinálok gyakorlatokat. Péntek Enikő tornáit ajánlanám Neked! Youtube-on ingyen is találsz videókat tőle, rengeteget, edzéstervet is küld hozzájuk havonta, ha feliratkozol rá a tornavideo.hu oldalon. Fel a fejjel, minden rendben lesz ;)
2014. júl. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!