Kb 20 perc múlva bevallom anyukámnak hogy meleg vagyok. Mit mondják neki? Hogyan? 17/f
20.
Attól,hgy nem volt senkije tudja, hogy melyik nemhez vonzódik 17 évesen már.
13 évesen is tudtam, hogy a férfiak vonzanak,és egy kicsit a nőkis.
Heteronak vallom magam, de van biszexuális hajlamom, de ezt már kiskamaszkent is tudtam.
/ nem hiányzik a saját nemem, de vonzónak tartok egy női testet, fejnél vagyok, ahogy egy másik ferfival,mígy másik nővel sem enne már kapcsolaom, nem nézek pontemciálisan más személyre, mint a férjemre, egyébként, csak férfiakkal volt kapcsolatom, nővel csak csókot váltottam, inkább kíváncsiságból, mint céllal/
Örülök, hogy ilyen jól fogadta. Bár lehet, hogy azért, mert az gondolja, ez még változhat. De gondolom nem fog.
Ha csak 17 éves vagy, akkor még várj azzal, hogy felvilágosíts a hugit is, nem tudom hány éves. Szerintem egyenlőre örülj anyukád reakciójának és kész.
Ne kürtöld világgá a saját érdekedben. Nem olyan világban élünk, ahol mindenki tolerálni tudja.
Gratula, ügyes vagy, hogy elmondtad. :)
A kétkedőknek: én onnantól kezdve, hogy fiúkról álmodtam, és csak a fiúk vonzották a figyelmemet, onnan bizony tudtam, hogy meleg vagyok, mindenféle szexuális aktus nélkül is. :)
Nemtudom ki olyan hulye hogy azthiszi hogy ezt n lehet tudni ilyen korban??? Basszus annyira látszik hogy nem meleg az aki ilyet ír sőt..teljes homályban van..ennyi erovel honnan tudod hogy te a lányokat szeretted 17évesen? Szánalmas.. Legalább ovoda óta tisztában vagyok vele hogy meleg vagyok. És az összes meleg aki nem "divat" bol meleg az igenis mindig tisztába volt vele:D én egész eddigi életben imádkoztam,elnyomtam,titkoltam ezt a dolgot. És nagyon buszke lehetsz magadra hogy be merted válalni:) nagyon erős és igen, nagyon okos döntés volt. Ne halgass semmi negatív kommentre a jövőben. Senkise értheti meg ezt a dolgot a melegeken kívül....
16/fiu/teljesen tisztában van vele hogy MELEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!