Hogy mondjam el szüleimnek hogy barátnőm van? 17/F
de miért baj ha kérdeznek pár dolgot?
megkérdezik, hol ismerkedtetek meg, hol lakik, hogy néz ki stb
ebbe nem fogsz belehalni :)
Egy időre? Mármint találkozni vele és együtt lenni délután, vagy ott akarsz aludni? Mert az első rendben van, de aludni otthon tessék.
Nem kell túlbonyolítani, mondd meg simán, hogy van egy barátnőd és szeretnél vele találkozni, mikor engednek el?
A kérdezősködés pedig normális, tessék rá válaszolni.
A barátom is félt anno megmondani az anyukájának, hogy együtt vagyunk ezért azt a taktikát választotta, hogy gyakran emlegette neki a nevem, hogy most velem találkozik, vagy, hogy ez meg ez van velem. Lényegében az lett a vége, hogy maga az anyuka kérdezett rá, hogy együtt vagyunk-e. Nem a legjobb megoldás szerintem de ha félsz konkrétan felhozni a témát akkor ez is egy megoldás.
Amúgy pedig 17 éves vagy, ilyenkor már elég idős vagy egy kapcsolathoz, szóval szerintem a szüleid meg fogják érteni.
Az átmenni egy időre amúgy pontosan mit jelent? Ha ott szeretnél aludni én azt tanácsolom, hogy kezd kicsiben. Először csak nappal pár óra hogy megismerhesd a szüleit. Ilyenkor mindig érj haza időben, hogy a szüleid is tudják, hogy megbízható vagy és nem lesz módosítva a "terv". Ha ez megy egy ideje akkor akár már megkérdezheted, hogy ott aludhatsz-e de azt is inkább 1-2 éjszakával számolva.
Ez persze akkor működik ha a lány nem lakik túl messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!