Anyukámnak havi 120ezer?!
Jogos az első válaszoló írása, mert rosszul fogalmaztál kérdező. Többszöri elolvasás után lehet csak rájönni ,hogy nem a férjed van leszázalékolva, hanem édesanyád, ez egyáltalán nem volt egyértelmű.
Azzal az ötlettel értek egyet, hogy továbbra is legyen kiadva a két lakás, és az egyik 60e + a rokkantnyugdíjból már pici albérletben lehet éldegélni. Kaját visztek neki néha, azzal is lehet segíteni.
Az egyik lakást továbbra is add ki.
A másikat, ha két szobás, lehet úgy, hogy anyud az egyikben, a másik szobát meg kiadjátok. És azt a pénzt ő kapná meg, az gondolom, elég lesz a járandóságának a kipótlására. (biztos kap valamilyen jogcímen pénzt)
Azért az nem szép a családtól, hogy teljesen tőled várják a megoldást.
Igen, ez kicsit szerintem is luxus... könyörgöm, miért kell adni neki pénzt??
Szerintem oldjátok meg másképp : oda adjátok neki az egyik lakást, a másikat szépen bérben hagyjátok, de ne adjátok oda a pénzt, hanem inkább (ha nagyon segiteni akarsz neki) főzöl rá minimálisan (mondjuk napi szinten ebédet megosztod). Igy mégsem veszne el a pénz, és nem kéne oda se adni.
Meg könyörgöm, ő is dolgozik, vagy nem?
Ha nem, akkor sürgősen álljon neki...
Ha én 19 évesen be tudnék vállallni két melót is, akkor ő is...
a rokkant nyugdíjából nem lehet fenn tartani egy lakást + étkezni! De majd a kipótlás lesz a megoldás!
A lakáskérdezőnek: Valóban ő taníttatott de azért nem gondolom hogy az összes jelenlegi bevételem neki kéne adnom. Nem mellesleg semmi köze a lakásaimhoz, magam dolgoztam meg a javaimért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!