Miért a tehetősebb családok gyermekei szégyenlik az olcsó dolgokat? Miért nem a szegények szégyenlik hogy nincs pénzük jobbra/drágábbra?
Nekik van pénzük szórni, mégis sok haverom mindenhol azt nézi, milyen drága, mennyibe kerül, ha drága megveszi mert villoghat vele, ha olcsó azt szégyenli!
Nem a szegényeknek kellene szégyenleni hogy a legolcsóbb dolgot hordják/használják?
Nem vagyok se szegény se gazdag. Talán kicsit jobb vagyok a nagy átlagnál.
Lenne pénzem drága cuccokra, van is pl Adidas cipőm. Egy. Az összes többi 2ezer forintos vászoncipő, vagy olcsóbb csinos cipő pl ha magassarkú kell. Szoktam kínaiba járni, keresem kevésbé olyanokat ami csillog mint salamon töke. És tudod mit? Elvagyok velük. Van egy két olyan cuccom ami drágább, de azt úgy is viselem. Nem igazán érdekel, hogy honnét van a ruha ami rajtam van és milyen logo feszít rajta. Nem ez teszi az embert.
A haverod egy p.öcs. A pénz a mérce nála, semmi más. Az ilyen embert a legjobb elkerülni, mert egyszer talán te is rájössz, hogy olcsó cucc is tud lenni épp olyan jó mint a drága, és akkor ő fog eldobni téged, mert már nem tud villogni a gazdag haverjával....
A szegények pedig azért nem szégyenlik, mert a szegénység megtanítja őket arra, hogy értékelni kell azt ami van, nem sóvárogni olyanért amiért tök felesleges annyit kiadni...
A gazdagok nagy része sajnos elvakult.
Tudod engem senki nem szólt még meg azért, mert nincs Iphone-m vagy nem márkás minden cuccom. Megválogatom a baráti társaságomat, talán ez az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!