Mond meg neki, hogy ne merjen legközelebb megütni, mert annak nagyon kemény következményei lesznek. Én elhiszem, hogy szeret téged, és hogy valószínűleg fájdalmasan érintette a téma, de erre akkor sincs mentség! Mindenképpen tisztázd vele, hogy ezt nem tűröd el még egyszer, és vegye nagyon komolyan!
2014. júl. 20. 00:10
12/23 anonim válasza:
Ha a helyedben lennék biztos, hogy nem tennék apám ellen semmi rosszat. De szépen elmondanám neki, hogy igen is megtartom a babát. Nem fog elveszíteni, ne féljen ettől.
Benne marad a félelem az biztos..De neki is fel kell dolgoznia. Szerintem még mélyen benne van, hogy elveszítette anyukádat. érthető a pofon..de nem megoldás és ezzel csak téged bántott meg.
Üllj le vele és beszéljétek át a dolgokat!
2014. júl. 20. 00:32
13/23 anonim válasza:
Az utolsonak van igaza. Egy (utolso, hiszen most lepsz a felnott eletbe) szuloi pofon - belefer. Az hogy ezt varandosan kaptad, szepnek nem szep, de semmi baja nem lesz ettol a picinek. Mi a teendo? Leulni beszelgetni, h nyugodjon meg, elvesziteni nem fog. Sot, gondolom o lesz az, aki eltart majd titeket. Eppen ezert elore is halaval tartozol!
2014. júl. 20. 00:37
14/23 anonim válasza:
Nem, egy "utolsó szülői pofon" sem fér bele, és nem is érthető. Meg lehet bocsátani, le lehet ülni megbeszélni a dolgokat, de nem lehet meg nem történtté tenni.
Apádnak muszáj megértenie, hogy nagyon rosszul cselekedett, és hogy ez igenis bántalmazás, és nem normális dolog! Az a minimum, hogy bocsánatot kér, és soha többé nem tesz ilyet.
2014. júl. 20. 00:49
15/23 anonim válasza:
Ezért nem kéne úgy érezned, hogy már nem szereted az apádat. Egy picit gondolj bele, hogy mit érezhetett. A tehetetlen düh váltotta ki ezt belőle és a rettegés. Az egy tragédia, ami vele/veletek történt.
2014. júl. 20. 02:26
16/23 anonim válasza:
Apád rád akar telepedni, el akarja venni az életedet, és most megrettent, hogy nem fog sikerülni, és ütött.
Itt az ideje, hogy külön életet kezdj élni.
2014. júl. 20. 12:25
17/23 anonim válasza:
Várd meg mig kihordja és üss vissza./Hogy lehet egy apa terhes?/
2014. júl. 20. 18:12
18/23 anonim válasza:
Nekem egyből az jutott eszembe,hogy elvetélsz.Szerintem ne találkozz vele.Keresd a nyugalmat.
2014. júl. 22. 10:33
19/23 anonim válasza:
19! Elvetélni egy pofontól? :))
2014. júl. 24. 23:35
20/23 anonim válasza:
Ha olyan fiatal a terhesség, hogy még el lehetne vetetni semmi bajod nem lesz 1 pofontól, gondolom nem padlót fogtál.
Hidd el már apukád is megbánta!!!
Nyugtasd meg, vidd el magaddal 1x a nőgyógyászhoz nézze meg uh-on és már Ő is várni fogja a babát. Az orvos meg megnyugtatja, hogy nem lesz semmi baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!