Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudom kisfiamnak...

Hogyan tudom kisfiamnak megválzoztatni a vezeték nevét?

Figyelt kérdés
Az apukálya elhagyott minket nem fizet gyerektartást sem és nem is tördik vele!
2014. júl. 13. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Miért kéne megváltoztatni?majd ha ő felnől,eldönti nevet változtat avagy sem.A gy.tartásért meg pereld be.Valami része csak legyen már a gyerekből.Az különben is agyereké,annál több jut neki.
2014. júl. 13. 10:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem a pénzére a gyereknek meg ilyen apa nem kell nem mutatna neki jó példát soha
2014. júl. 13. 10:54
 3/6 acelsziv ***** válasza:
100%

nem a gyerek hibája, hogy milyen apja van. Te jöttél össze a fickóval és te csináltattad fel vele magadat.

Most sem a gyerek érdekeit nézed kizárólag a bosszú hajt. Szánalom.

2014. júl. 13. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Honnan tudod pár év múlva nem ébred e fel benne az apaság?Majd a gyerek eldönti kell e neki ilyen apa.Ne a sértettség szóljon belőled.Nyugodt legyél a gyerek elöbb utobb kiváncsi lesz az apjára.Te megveheted neki a holdat is,de az a tábla csoki amit az apjától kap nagyobb becsben lesz:)mert apa vette.Azt sem tudhatod nem ép ezért fog a saját gyereked majd utálni,mert még a nevétől is meg fosztodtad.
2014. júl. 13. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Az apukája, amit egyébként j-vel írunk, egyszer a nevére vette, és te nem fogod tudni ezt törölni. Meg nem is kell. Ha majd ő elég nagy lesz ahhoz, hogy azt mondja: nekem ilyen apának a neve nem kell, majd ő megváltoztatja.
2014. júl. 13. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Az engedélye nélkül nem hiszem, hogy tudod, de beszélj ügyvéddel.
2014. júl. 19. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!