Hogyan tegyem jóvá? Sokakat megbántottam már nagyon megbantam az egészet.
18 éves vagyok . 5 éve meghalt az anyukám. Ez olyan mély nyomot hagyott bennem hogy olyanokra kesztetett amiket mar megbantam. A kapcsolatom apukammal nem olyan jo se a testveremmel. Hazudtam nekik egy vizsgarol kiderult nagyon szegyelltem magam miatta. Letelt a büntetés. Most viszont ugy erzem hogy apa egyaltalan nem szeret. Ja meg elhoztam a barátom h aludjon itt de apa pedig nem engedte meg. Pedig már sokszor itt aludhatott
. Es olyan hulye indokot valasztott. Hogy ő most pakol. A kerdesem az h mentheto e a helyzet?
Szerintem le kellene ülnöd apukáddal és elmondani neki, mit érzel és mennyire bánt, hogy hazudtál.
Megadni a miértekre a válaszokat a faterodnak.
Aztán elmondani azt is,, úgy érzed, nem szeret igazán.
Szerintem értékelni fogja, ha fontos vagy neki és szeret téged. Hidd el, pár ilyen beszélgetés után simán a pozitív irányba mozdulnak a dolgok.
Ha nem akkor kitalálunk valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!