Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves lány vagyok. Normális...

20 éves lány vagyok. Normális ha anya azért kiakadt mert reggel fél hatra értem haza a buliból?

Figyelt kérdés

Mikor felébredtem 10 órakkor anya elkezdett cseszegetni,hogy miért voltam ilyen sokáig. 17 évesen rendszeresen jártam el itthonról, jó nem voltam ilyen sokáig, de minden héten elmentem. Mióta van barátom kb. két éve,se hova se járok el. Utoljára kb fél éve voltam ilyen helyen. Ráadásul anya bevonta a dologba a barátomat is, hogy milyen dolog hogy nélküle mászkálok el, meg hogy mit fog szólni ,hogy ilyen sokáig buliztam. Egész nap nyaggatt ezzel, hogy én pasizni voltam.

Mivel állítsam le? Kezd unalmas lenni. Apa azt mondta, ne is foglalkozzak anyával , és majd abbahagyja.

2014. júl. 6. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A fentiektől kérdezném: Csak annak lehet szabad akarata, aki pénzt keres?

És fordítva: Ha valakit támogatsz pénzzel, akkor az azt jelenti, hogy hatalmad van fölötte, és beleszólhatsz a dolgaiba? Szerintem ez eléggé hatalommániás, lealázó hozzáállás.

2014. júl. 19. 00:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha felnősz, elköltözöl, pénzt keresel, akkor is bele fognak szólni. Örökre a kislányuk vagy, ez egy ilyen kapcsolat.

Akkor majd a gyereknevelés lesz a téma, vagy hogy mikor lesz már gyerek. Ha van az a baj, ha nincs az a baj. A szüleid már nem lesznek okosabbak, de neked még van pár éved amíg felül tudsz emelkedni a társadalmi beidegződéseken, mintákon, amit épp most raktároz el a tudatalattid és majd te is előadod a 2, 10, 20, 40 , szerencsés esetben 60 éves lányodnak. Igen a nagyim is előadja anyámnak olykor a papucs viselés fontosságát, hofy mit hogy kellett volna, stb...

Ez van. Apádnak van igaza relax.

2017. júl. 21. 02:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Aggódott érted. Örülj neki.Ha nem lesz anyukád, nem lesz, aki őszintén aggódjon.Irigyellek.
2018. máj. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!