Jogos, hogy miután kidobott otthonról, én nem akarok vele beszélni? Miért próbál nyalizni?
Az anyám még tavasszal közölte, hogy elege van abból, hogy minden pénzét rám kell költenie és vagy keressek munkát, vagy felejtsem el a költekezést, mert ő nem ad pénzt (ez lett volna az első nyaram, hogy nem készülök se nyelvvizsgára, se versenyre, csak pihenek).
Oké, eleget tettem a kérésének, az egyik legjobb barátnőm révén szereztem egy munkát, ami elég jól fizet.
Anyának nem nagyon beszéltem róla, nem láttam értelmét. De nemrég megtudta és elkezdett velem vitázni, hogy ez nem munka, ilyet csak a buta, üresfejű nők/lányok csinálnak.
Veszekedtünk egy sort, aminek az lett a vége, hogy kidobott otthonról, úgy, hogy még csak most leszek 18 éves.
Megoldottam, nem kerestem azóta. Tegnap felhívott, hogy beszéljük meg a dolgokat, de ennek is az lett a vége, hogy kiabált, én pedig letettem a telefont.
10 napig nem keresett, azt sem tudta, hogy mi van velem, erre felhív, mintha csak a boltba ugrottam volna le.
3 nap múlva leszek 18 éves, nem most kellene elkezdenie javítani a kapcsolatunkon.
18 éven alul ilyenre nem alkalmaznak, meg neked különben sincs annyi pénzed, hogy úgy nézz ki, meg úgy öltözz, ahogy azokkal a férfiakkal kell kinézni egy olyan eseményen, ahova olyanok járnak, hogy megengedhetik maguknak, hogy megfizessék a társaságot. Na meg ők nem égetik kamaszlányokkal magukat. Max. a kő bunkó menő autós kopasz parasztoknak , aki különféle illegális üzleteken szedték meg magukat, felel meg egy kamaszlány, de azok meg nem fognak fizetni a társaságért, mert ha beül a 20 milliós autójába és megvillantja a felfújt karját, akkor úgy is talál egy kislányt, aki összevizeli magát, ha beülhet vele a menők kocsmájába...
Álmodj csak tehát szépeket kérdező.
Jogosan érzelm így sztem. Kezdjük ott, hogy egy 17 éves lány még nagyban gimis, és kiskorú is, a szülőnek kutya kötelessége eltartania, nemhogy kirugdalja a házból, ha nem dolgozik, pláne nem akkor, ha dolgozik, csak nem az ő szájízének megfelelőt. Nyilván feketén dolgozott a kérdező, mert 17 évesen hiába lehet már diákmunkát vállalni, a diákmunkák 80%-a 18 éven felülieknek meg (hétköz)napi 4-8 óra szabadidővel rendelkezőknek van, a maradékért meg megy a cicaharc, főleg hogy ha vki jól is akar tanulni, akkor csak a hétvégi jöhet szóba, ha egyáltalán, év közben... lehet mondani, hogy erkölcstelen meló meg jaj, nem fix, meg öntsenek le majd egyszer sósavval, utána nem tudsz ilyen munkát vállalni... de vmiből keresnie kezdett pénzt, és a leírás alapján még csak nem kis kválkodik.
Az meg baromira nem normális, hogy az anyja ordít, kidbja a házból, aztán mézesmázos, mintha ő lenne a világ legjobb anyja, és semmi rosszat nem tett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!