Szülők, ti hogy vélekedtek erről?
Szerintem semmi gond, ha jól állnak anyagilag.
Viszont akkor te ne verd el az összes pénzed hülyeségekre meg szórakozásra, hanem örülj neki, hogy van miből gyűjtögetned.
Nekem is így volt, de aztán meguntam. Aztán összegyűlt annyi pénzem és elköltöztem.
26/F
Ha megvagytok egymással nagyobb stressz nélkül, akkor nincs benne semmi rossz.
A "saját" pénzedböl tegyél félre, hogy késöbb legyen mivel elindulni, és örülj, hogy kapsz ilyen lehetöséget a szüleidtöl.
Nincs ezzel gond. Ha a szüleid ezt megengedhetik maguknak. Minden hónapban tegyél félre egy bizonyos összeget, spórolj, hidd el később szükséged lesz rá, ha házat, lakást akarsz venni. Ne költsd az összes pénzed a motorodra :-) Tudom drága hobbi, de meg kell tanulni felelősen gondolkodni és félretenni. Szabd meg magadnak hogy havonta ennyit a motorodra költesz, ennyit pedig mindenképp félreteszel.
Néha vehetsz ezt azt a boltban, kaját, ilyesmit ha nagyon zavar, hogy nem adsz semmit a közösbe. (Bár ha magamból indulok ki én azt is inkább kifizetném a gyereknek:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!