Lehet kötelezni az apát, hogy látogassa a gyereket?
13: Ha az abortusz gyilkosság lenne, be lenne tiltva, ugyanis a gyilkosság bűncselekmény.
Mivel Magyarországon engedélyezett az abortusz, így az sem törvényileg, sem morálisan nem minősül gyilkosságnak.
Jó lenne, ha a jogban járatlan emberek odaírnák a válaszuk elé, hogy "szerintem". :)
A szülő igenis kötelezhető ;)
Már ne is haragudj,de te mit vársz az ilyen kapcsolattartástól?A gyerekkel szerinted h viselkedne,ha ennyire nem bírja elviselni,mert te vagy az anyja?
Ez a fajta erőszakosság abnormális,ahogy te viselkedsz.A fiaddal is ilyen erőszakos leszel,ha felnő?
Az enyém sem látta az apját 2 éves kora óta,én meg mondom,h nem volt jó apának stb,ha kérdez.Nem pedig erőszakolok érzelmeket,amik nincsenek.
Elhiszem h a gyerek is kíváncsi,néha az enyém is,de ezek után nem vagyok abban biztos,h nem te nem tudod inkább elfelejteni ezt a férfit,ezért akarsz már szinte zaklató lenni.
"A szülő igenis kötelezhető ;)"
És mégis hogy?
Bírósági határozatot kap, hogy 2014. 07. 08-án reggel 7-re menjen az anyuka lakásához, vigye el a gyereket, vegyen neki 3 gombóc fagyit, adjon neki 2 puszit, főzzön neki ebédet, vigye játszótérre 1,5 órára, menjenek el az állatkertbe, stb, stb, stb?
Ha meg nem akkor X napig elzárják, vagy X forint büntetést be kell fizessen?
Ez a simontornyai gyámhivatal honlapján olvasható, de természetesen ez az ország egész területén hatályos szabályozás:
Lehet vicceskedni, meg okoskodni, de ezzel csak magunkról állítunk ki ostobasági bizonyítványt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!