Mennyi idő után lesz jobb?
Az anyukám júniusban halt meg hosszan tartó betegség után, a végén nagyon szenvedett, így mikor meghalt megkönnyebbülést éreztem mert annyira rossz volt már neki.
A temetésig 2-3x sírtam, de akkor sem sokat, és mióta lezajlott a temetés azóta minden nap, még a munkahelyemen is majdnem sírtam pedig mások előtt soha de soha nem szoktam, és alig bírtam ki.
Most érzem igazán,hogy örökre elveszettem, és hogy nincs már többé, de mindenki azt mondja,hogy az idő segít viszont én napról napra gyengébbnek érzem magam.
Tudom,hogy 1 hónap még nem elég idő, de aki átélt már hasonlót az mesélhetne.
(Eddig csak a nagymamámat és a kutyámat vesztettem el az életem során, ezen veszteségeket viszonylag hamar feldolgoztam, de anyukám elvesztését talán soha nem sikerül majd, ő állt hozzám a legközelebb és amióta nincs teljesen egyedül érzem magam pedig itt vannak a barátim, és a családsom is, de mégis...)
Hasonlóan vesztettem el az anyukám. 12 voltam, most 21 vagyok, de néha még most is belesajdul a szívem, úgy hiányzik. Nem hiszem, hogy ez bármikor elmúlna...
Számomra az a legjobb megoldás, hogy körülveszem magam a szeretteimmel. Anyu halál óta sokkal jobb a kapcsolatom a tesómmal, és ez nagyon sokat jelent. Mielőtt elment volna, mondta, hogy ne aggódjunk, mert a tesómmal mindig itt leszünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!