Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Apám és a barátnőj...

David_mc98 kérdése:

Mit tegyek? Apám és a barátnője, tegnap este mondták, h nem elfogadják, csak megtűrik a másságomat, nem tudom, h mit tegyek Legszívesebben elköltöznék, de nem lehet.

Figyelt kérdés

2014. júl. 2. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Igen született olyannak ,amilyen . Amiről ugye az adott ember nem tehet . Ugyanígy nem tehet az érzésről ,a csalódottságról a szülő sem ,hiszen nem erre számított várt . Eltűrik a másságát ... ugyanígy a kérdezőnek is el kell viselnie a szülője és annak barátnője reakcióját . Meg kell találni a középutat .Idővel megszokják ,hogy milyen vagy . Te sem várhatod el egyből ,hogy úgy viselkedjenek ,mintha mi sem történt volna . Idő és türelem ... mást nem várhatsz .
2014. júl. 2. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Szia .Idővel hozzászoknak a megváltozott helyzethez ,és megtanulják helyén kezelni azt . Értsd meg őket is ,nem csak neked nehéz ez a szitu ! Kiderült a rólad valami ,ami szöges ellentéte annak ami egy szülő elképzelésébe beletartozik a gyermeke jövőjét illetően . Nekem semmi bajom a mássággal,de ha belegondolok ,hogy egy közeli hozzátartozómról kiderülne ,hogy meleg/leszbikus ,biztos idő kellene ,hogy megemésszem a helyzetet .Nem fordulnék el tőle ,csak ... hogy is mondjam ,furcsa lenne .
2014. júl. 2. 16:26
 13/18 anonim ***** válasza:
7%

Nem értem, hogy mi a problémád azzal, hogy másképp gondolkodnak mint te??!

Vagy nem tűnt fel neked, hogy ha ha veled azonos gondolkozásúak lennének, akkor te meg sem születhettél volna?!!!

2014. júl. 2. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Én se repesnék az örömtől...
2014. júl. 2. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Valami b u z i lepontozott!

Menj inkább felvonulni!

2014. júl. 3. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Hihetetlen ,hogy vannak olyan gyenge jellemek ,akik még a véleményük lepontozásán is felháborodnak ,meg rögtön buz.i.znak.

Az meg ne zavarjon ,hogy a másság elfogadása nem egyenlő a homoszexualitással.

2014. júl. 3. 10:29
 17/18 Sunako-chan válasza:
100%

Oké h nehéz elfogadni.. érthető. de hogy azt mondják h csak megtűrik??! mintha bagoly mondaná verébnek...faterod meg elvált és most van új csaja...ennyi erővel te meg csak megtűröd h ott van a kiscsaj... amúgy a csajszikának mi köze hozzád? apád lehet lefexik vele, de attol még semmi köze a te dolgaidhoz. a másik meg: ád1: a szerelem nem válogat... se kor se szín se vagyon se nemek nem számítanak. ád2: az h te kit/mit szeretsz, mi tetszik, a TE SAJÁT DOLGOD. oké h nem egyezhetünk mindenben... de akkor már legyünk képesek felnőtt értelmes ember módjára-márha annyira annak nevezik magukat a faterod meg a nőcskéje-megbeszélni illetve kezelni még az ilyen dolgokat is... ha annyira szeretne a faterod, mint amennyire elvileg, oohh mert ö aztán a faterod... NEM A VÉR TESZI A CSALÁDOT. sztem kezdj el gyűjteni a különélésre, előkészíteni, olyan barátokat szerezni akiknél ellehetsz hosszab időre is ha ugy alakul... amúgy ha tényleg igazi szülő lenne, akkor a faterod melléd állt volna, illetve legalább nem tett volna ilyen kijelentéseket... nyugodtan megmondhatod nekik mindazt mit leírtam... ha nem tetszik nekik akkor akár a címemet is megadom... a kertünk nagy, ásó meg akad... attól h a csajsziját imádja meg jó az ágyban meg minden, attól ő ezen a szinten csak egy kívülálló. de te a fia vagy. mégha néha legszivesebben kiskanál vizbe fojtanátok egymást is. akkor is ő a faterod. de mint látható csak névlegesen idézőjelessen... annyira fel tudja cseszni az agyam az ilyen... aaaewwwhhh... (vegyünk mély levegőt...)

Adj nekik időt, főként faterodnak, és ha később is ugyanezt vágja hozzád, hátt akkor már legalább biztos h egy szemét alak... bár szorítok neked h ne legyen igazam ebben... ő még sajnos egy más korban, ideák közt nőtt fel. a csajszikát meg lese szard... és ha ugy adódik a faterodat se kell komolyan venni. a lényeg: TE TUDD H MIT AKARSZ, SZERETNÉL és SOSE ADD FEL EZT A RÉSZEDET mert ez is hozzád tartozik, te vagy. attól h nem azt szereted akit ők szeretnének h szeress, attól még te is ugyanolyan értékes ember vagy mint bárki más. szimplán csak annyi a különbség h neked nem a papné, hanem a pap :D

kitartást és sok jóbarátot neked és persze szerencse sem árt ha van :D

Lány/23

2016. jan. 1. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért nehogy már az apukád avassuk szentté! Jó, nyílván csalódott, de azt, hogy meleg vagy nem te választod. Aki szerint ez választás az korlátolt.

A barátnője meg szerintem jobb, ha nem avatkozik bele, mert nem az ő fia.

Amúgy kérdező, hány éves vagy?

2016. jan. 1. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!