Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aggódom anyuért, mit tudok tenni?

Aggódom anyuért, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Anyu mostanában nagyon megváltozott, állandóan tévézik és gépezik, és főleg ilyen Éjjel nappal Budapest jellegű műsorokat néz, azt mondja hogy azért mert jó kinevetni a szereplőket.

De szinte sehova nem megy, néhány barátja van csak, és velük is csak telefonon beszél néha.

Pedig régebben sokkal többet mozdult ki, és többet is olvasott, meg kicsit igényesebb filmeket nézett.

Aggódom érte, szerintem ez így nem oké, és bár ritkán panaszkodik és nem igazán tesz bármit a helyzet megváltozásáért, de nem tűnik boldognak így.

Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?

2014. jún. 30. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
csinalj kozos programot hogy kimozduljon.
2014. jún. 30. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélj vele , kérdezd meg bántja-e valami ,hívd el fagyizni .. sétálni :)
2014. jún. 30. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? És anyukád?

Csak azért kérdem, mert ha még gyerek vagy, akkor egyedül sajnos nem sok mindent tehetsz anyukádért. Kérj meg egy másik felnőttet, apukát, nagymamát stb., hogy beszéljen vele. Persze a közös program így is jöhet.

Ha már felnőtt vagy, akkor szintén azt javaslom, amit az első, hogy találj ki valami közös programot,

2014. jún. 30. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, anyu 60.

Szoktam neki javasolni mindenféle programot, de ezek sajnos általában csak tervek maradnak, pedig volt hogy ajándékba kapott két színházjegyet, de azokat is inkább tovább ajándékozta, meg bátyámtól kapott wellness hétvégére utalványt, de végül arra is bátyámék mentek el mert neki nem volt kedve.

Ha meg fagyizni vagy hasonló rövidebb programra hívnám akkor azt szokta mondani hogy csak pihenőt tart a munkában/takarításban, de ezek a pihenők általában jóval többet tesznek ki mint maga a takarítás (amiben egyébként én is segíteni szoktam), ennek ellenére ezt szokta felhozni indoknak.

2014. jún. 30. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!