Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom abbahagyni a bőgést,...

Nem bírom abbahagyni a bőgést, anyám meg a nővérem összeveszett, nővérem megy Londonba holnap után és én ezt nem bírom, mi van ha történik vele valami és soha nem jön haza? Hogy békítsem ki őket?

Figyelt kérdés
Én ezt nem bírom tovább :'( Egyszerűen nem megy :( ha öngyilkos leszek akkor megszűnnek ezek a gondok? akkor legalább összetartanának? Én ezt egyszerűen nem élem túl :(((((

2014. jún. 28. 12:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
89%

Dehogynem tudod te abbahagyni a sírást, csak akarni kell. Ne lovald bele magad az egészbe. Ez már csak üres hisztéria! Anyád az ostoba liba, mert nyílván ő szítja a feszkót. Ahelyett, hogy megvígasztalna téged, aki félsz, és rettegsz, és a nővéredet ellátná jó tanácsokkal és anyai áldással, hogy hadd menjen, ha menni akar - ehelyett cirkuszol. Mert egy önző disznó!

Nem lesz semmi baja a nővérednek. Vigyázzon magára, tartsa magánál a személyes okiratait, mindenről csináljon fénymásolatot, és még fotózza le a papírjait; tartsa nyitva a szemét és ennyi. Számtalan ismerősöm van szerte a virágban és szinte mind boldog, és jól elvan.

Az öngyilkosság egy nagy baromság. Gondolod, ha meghalnál, akkor a nővéred otthon maradna? Hát nem.

Arra gondolj, hogy milyen jó lesz, amikor lesz egy kis pénze, meghív magához és te is láthatsz világot. Én nagyon szeretem az angolokat, és boldog volnék, ha végre láthanám Agliát és Londont.

2014. jún. 28. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!