Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elmondanátok a gyereketekne...

Ti elmondanátok a gyereketeknek, hogy ki az apja?

Figyelt kérdés
Ha terhesen szakítanátok a párotokkal, akkor a gyerek előtt titkolnátok az apuka kilétét?
2014. jún. 27. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: Hogyhogy és?:) Röviden: a titkolózás árt.
2014. jún. 28. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha rákérdez, nyilván. Hasonlo cipőben járok. Teny, senki sem tervezte, fogamzasgatlo mellett estem teherbe, pont emiatt viszont már a 4. héten tudtam. Először orom, majd a várandósság 10. hetében, amikor mar 4 ultrahang kep es több vizsgálati eredmény a kezemben ugyi, Bejelentette, hogy mégis inkabb vetessuk el. O igy döntött, én nem. Es most van egy csodálatos 5 éves fiam. Már volt, hogy kérdezett az apukajarol, aki egyébként még akkor gyorsan Spanyolországba költözött. Igyekszem annyit mondani, hogy szereti, csak messze van. Kamaszkorban nyilván ismét előkerül ez a kérdés, de próbálok nem 10-15 evig készülni egy esetleges válasszal, minden hídon, ha odaértünk a vízhez...
2014. jún. 28. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A most másfél éves lányom is fog érdeklődni egyszer. Nagyon sokat gondolok erre én is, hogy mit mondok majd. Hiszen az Apja nem kíváncsi rá. Most úgy gondolom, hogy mindenképpen megmondom ki az Apja, ha hazudnék egyszer úgyis kiderülne és az akkor sokkal nagyobb kárt okozna. Szerintem.
2014. jún. 28. 17:26
 14/15 anonim ***** válasza:

12es vagyok...ráérsz ezen agyalni még, bar 10 hetes terhesen én is agyaltam sokat...mert hat a teljes igazsághoz Ugye hozzátartozik, hogy mar tudtam, hogy egy egészséges elet növekszik bennem...ha draga "apuka" rogton igy reagál, valószínű, másképp döntöttem volna...lesarkitva tehat azt kene vazolnom a fiamnak majdan, h az apja magzatkent meg akarta ölni (azt, h nem kereste, nem kell, hisz látja), és ha ez hamarabb kiderül, meg az anyja is átgondolta volna....

Ovi elején került kicsit szoba az apa kérdés, de könnyebben túljutottunk rajta, mint valaha is gondoltam volna :) szerintem ne aggódj :)

2014. jún. 28. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Én elmondanám, mert nekem nem mondták el, csak 20 éves koromban, és addig csak kétségek voltak, hogy miért nincs apám, és ha van, miért nincs velem, stb. (Hú, de hosszú mondat lett... :D)
2014. jún. 28. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!