Hogy vegyem rá a nevelőapukámat hogy lehessen egy cicám?
Több éve könyörgöm ezért és végre anyukám megengedte, de viszont a nevelőapukám nem. Sziámi cicám lenne, aminek rövid a szőre. Minden nap gondoskodnék róla! És nem ezért nem engedi. (Ő mondta!)
Segítsetek!!! Csak normális válaszokat!
Lakásba nem való cica. Bármennyire is gondozod, hullik a szőre. Egy sziámi cicát csak a lakásban tarthatod, nem etetheted bármivel, és el kell időnként vinni állatorvoshoz is.
Ez nem kevés pénzbe kerül. Talán a nevelőapukád ezért nem engedi.
Először is 13 éves vagyok. Lakásban lakunk pont ezért választottam sziámit! Tisztában vagyok azzal hogy sok pénzbe kerül az állatorvos, meg még ami kell neki, de 7 éves korom óta erre gyüjtök és minden zsebpénzemet erre szánom! Remélem minden válaszolónak tudtam válaszolni.
És köszönöm a tanácsokat!
Miért nem engedi? Hogyan indokolta?
Egyébként ülj le mindkettejükkel és beszéljétek meg, ha ez nem jön össze kérd meg anyukádat, hogy beszéljen vele ő.
(Egyébként a macskák nagyon jól elvannak a lakásban, és akár sétáltathatóak is. A szőr probléma pedig megoldható a lakás kétnaponkénti kiporszívózásával. Taníthatóak is, igaz makacs kis dögök, de ha odafigyel rájuk az ember megjegyzik a fontosabb dolgokat, mint például: hogy a konyhapultra nem lehet mászni vagy azt, hogy a kanapét nem illik kaparni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!