Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anya beszélhet így a...

Egy anya beszélhet így a gyermekéről? 17/L

Figyelt kérdés
17/L vagyok. Ha kimegyek a városba, anya mindig kikérdez, kivel, ki ez, merre, stb. Ezeket mindig el is mondom neki. Sok fiúbarátom van, nem egy helyről, nem mindegyik egykorú tehát máshogy érnek rá. Tegnap, mikor hazajöttem, hallottam, hogy az élettársával(a szüleim 4 éve váltak el) rólam beszélnek. Nem hittem a fülemnek! Úgy beszéltek rólam, mintha egy lotyó lennék. Mindketten! Hallottam, hogy "ez nem barátság, de nem baj, majd megégeti magát amiért ennyi vasat tart a tűzbe. Hülye ez a gyerek, elment az esze, senki mással nem törődik, csak magával. Nem hiszem el, hogy azzal csak barátok." Nagyon fájt nekem, mert ezeket én csak anyával beszéltem, az élettársnak eszemben sem lett volna elmondani, erre anya kibeszélt. Ja meg olyat is mondott, hogy ezzel meg azzal csak a pénze miatt vagyok, pedig aoha, egy fagyit sem fogadok el, és ezt neki is mondom!! Leblokkoltam, olyan érzés volt, mintha gyomorszájon rúgtak volna...már nem bízom benne. Nem ezt vártam tőle. A legszebb, hogy tényleg csak barátokkal voltam, és egyikkel sem csináltam SOHA semmit! Mi oka lehetett ezekre a szavakra?
2014. jún. 24. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy véletlenül hallottad a múltkor, és nagyon rosszul esett. Elvileg egy anyával meg lehet beszélni mindent. Ha nem lehet, akkor meg higgyen, amit akar.
2014. jún. 24. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem, ez nem volt szép, elárult az élettársának. Anyuka magából indult ki, sajnos. Bár biztos fáj, és megrendült a bizalmad, maradj továbbra is rendes és jó.
2014. jún. 24. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

Anyád már csak ért a kapcsolatokhoz, azért is állnak ilyen közel egymáshoz a szüleid.

Te normálisnak tűnsz, nem hiszem, hogy veled lenne a baj.

2014. jún. 24. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az en anyam is eljatszotta parszor. Bar nem r*bancozott le, de amit elmondtam neki azt sajnos mas is megtudta. Vegul rajottem, nem szabad neki mondani semmit.
2014. jún. 24. 19:44
 5/7 anonim válasza:
ez szerintem első sorban szülő-függő szerintem:).Van ahol így sosem beszélnének valakiról, de tudom (mivel velem és a testvéremmel is elég csúnyán beszélnek), hogy van olyan ahol meg durván.Ezen sajnos nem tudsz változtatni szerintem :/
2014. jún. 24. 20:24
 6/7 Őszödi Ferenc ***** válasza:
40%

Intelligens anyuk, szó se róla. Apuka megint hun van a történetben?

Nee, ne mondd el, tudom...

2014. jún. 25. 01:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszélhet, de megteszi... sokan... szerintem mondd el, hogy hallottad - meg fogod kapni, hogy minek hallgatóztál, de ne érdekeljen -, s, hogy csalódtál benne.

Semmi nem fog változni, nem lesz bűntudata, max. leordít, hogy flegma vagy meg kva. Ez van, innentől kezdve döntsd el, hogy beszámolsz-e neki a dolgaidról, vagy teljesen átnézel rajtuk (vállalva a szankciókat, amik lehetnek belőle).

Én is sok mindent elmondtam apának, amit aztán szépen tovább mondott a mostohámnak, és mindig én voltam a téma, állandóan rólam beszéltek. Ezzel csak azt érték el, hogy aztán már mindig hazudoztam, és teljesen bezárkóztam. Soha nem mondtam el semmit nekik.

Mióta elköltöztem, apával megjavult a viszony, de mostohám jelenlétében mind a mai napig nem tudok beszélni, utálom, hogy hallja, hogy ott van.

2014. jún. 25. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!