Egy anya beszélhet így a gyermekéről? 17/L
Anyád már csak ért a kapcsolatokhoz, azért is állnak ilyen közel egymáshoz a szüleid.
Te normálisnak tűnsz, nem hiszem, hogy veled lenne a baj.
Intelligens anyuk, szó se róla. Apuka megint hun van a történetben?
Nee, ne mondd el, tudom...
Nem beszélhet, de megteszi... sokan... szerintem mondd el, hogy hallottad - meg fogod kapni, hogy minek hallgatóztál, de ne érdekeljen -, s, hogy csalódtál benne.
Semmi nem fog változni, nem lesz bűntudata, max. leordít, hogy flegma vagy meg kva. Ez van, innentől kezdve döntsd el, hogy beszámolsz-e neki a dolgaidról, vagy teljesen átnézel rajtuk (vállalva a szankciókat, amik lehetnek belőle).
Én is sok mindent elmondtam apának, amit aztán szépen tovább mondott a mostohámnak, és mindig én voltam a téma, állandóan rólam beszéltek. Ezzel csak azt érték el, hogy aztán már mindig hazudoztam, és teljesen bezárkóztam. Soha nem mondtam el semmit nekik.
Mióta elköltöztem, apával megjavult a viszony, de mostohám jelenlétében mind a mai napig nem tudok beszélni, utálom, hogy hallja, hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!