Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek a lányotoknak...

Ti megengednétek a lányotoknak, hogy idegenekkel beszélgessen skype-on?

Figyelt kérdés

Megismerkedett pár más nemzetiségü pasival az interneten, és velük kamerázik meg beszélget.

A lány 18 éves, a férfiak meg úgy 25 és 35 között.

2014. jún. 23. 14:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Én is beszélgettem velük ennyi idősen, és? A legtöbbjük olyan (kau)dumát levágott, hogy már azért megérte, aztán, mikor visszakérdezgettem - nem vagyok hlye - össze-vissza makogott. Órákig el tudtam marhulni velük, némelyik totál libának nézett.

Egyszer szívtam meg, mert a srác istennek nem szállt le rólam, hónapokig írogatott msn-en, meg hívogatott, de végül talált valami csajt, és békén hagyott.

2014. jún. 23. 17:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen. 18 éves ember felnőtt, kedves Kérdező. Nincs olyan, hogy megengedsz neki valamit, vagy nem, mert maga dönt az életéről. Ha akar, akkor fogja a motyóját és elköltözik és ott él és úgy, ahogyan akar.
2014. jún. 23. 17:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze, már nagykorú, de akkor sem. Mit gondolsz, mit akarnak tőle. A 18 év nem jelenti azt, hogy a gondolkodása megfelelő, sokan ezt használják ki. A Derrick-ben is mondták a gyilkosról: pedig egy légynek sem tudott ártani. Itthon meg: mindig olyan szépen köszönt. Jobb az óvatosság.
2014. jún. 24. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!