Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segíthetnék neki?

Hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés
Anya születésemtől fogva egyedül nevel. Mostanában elég sokszor emlegeti,hogy milyen jó lenne ha lenne egy párja.15 éve nem jár el sehova, így nem is tudott ismerkedni .én egyedül is megvagyok itthon,meg vigyáznának is rám (anya nagyon félt) ,de ő nem hajlandó kimozdulni, csak kesereg. És néha annyira egyedül érzi magát, hogy azt kívánja bár ne lennék. (többször mondta, hogy ha tehetné visszacsinálná.. )
2014. jún. 22. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem anyukád kezd depressziós lenni. Legalábbis nagyon befordult ez alatt a 15 év alatt.

Nem lesz könnyű változtatni, az kell, hogy ő is akarja, legalábbis belássa, hogy ez így nem jó.

Szerintem első körben egy pszichológussal lenne jó beszélgetnie, aztán jöhet a többi lépés.

Nem hiszem, hogy tényleg azt szeretné, hogy ne legyél, csak nagyon maga alatt van. Különben nem féltene ennyire.

2014. jún. 22. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem nem rad erti hogy bar ne lennel,meg hogy visszacsinalna..inkabb nagyon maganyos,elkeseredett lehet..hat regizd fel egy tarskeresore es ha 2-3an irtak mar mutasd meg neki es beszeld ra a randira :))
2014. jún. 23. 06:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Agyon is ütne. Fél az internet veszélyeitől.
2014. jún. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!