Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hazaköltözzek egy...

Szerintetek hazaköltözzek egy évre ennyi idősen vagy már túl késő?

Figyelt kérdés

26 vagyok, most fejezem be a doktorim. Augusztusban lesz vége az ösztöndíjamnak (bár mellette dolgozom, de csak 4 órában), az albérletem is lejár. Nagyon-nagyon rosszul vagyok mostanában lelkileg (fél éve szakítottak velem, megborult az egész világ körülöttem, nemcsak a szakítás ténye miatt), és a szakmában sem találom mostanság a helyemet.

Arra gondoltam, odaköltöznék anyukámékhoz vidékre (megyei jogú város Kelet-Mo.) egy évre, hogy kicsit magamra találjak (egyke vagyok, elférnék). Pszichológushoz is muszáj lenne járnom, amit nem tudok kifizetni, ha nem találok új állást szeptembertől (amikor már lehetne 8-ban dolgozni), anyuék meg szerintem fizetnék a terápiát. (A városban nem tudnék szellemi munkát vállalni, fizikait meg nem engednének a szüleim.)

Arról jutott ez eszembe, hogy a körülöttem levő korombeliek még a Bsc-t csinálják, és a szüleik mégis büszkék rájuk. Lehetnék én is tohonya egy kicsit szerintetek vagy ennyi idős korban már "lekéstem" arról, hogy pihenjek?

26L Bp

2014. jún. 17. 13:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
13%
egy ujabb életképtelen tök felesleges diplomás aki életében nem fog egy percet se dolgozni
2014. jún. 17. 18:54
 12/25 A kérdező kommentje:

utolsó: de neked ez nem menne, az a baj.

azért tanulunk, hogy jobban élhessünk, mindig ezt mondják. És ez nagyon igaz! Én heti két napot vagyok benn a cégnél, és egy teljes felnőtt fizetést kapok az egyetemtől. Csak mert okos vagyok, ez a jutalom érte.

2014. jún. 17. 18:58
 13/25 anonim ***** válasza:
18%
mi lesz ha elzárják a pénz csapot zsenikém.... apuci anyuci vagy a pszichológus fizet neked?
2014. jún. 17. 20:52
 14/25 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy elmegyek dolgozni, vagy nem? ez hülyeség?:D nem ezt csinálják a többiek is? nem értelek...neked honnan van a zsé?
2014. jún. 17. 20:53
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Gratulálok a diplomádhoz! Szerintem 1-2 hónapot pihenj csak és szeptembertől próbálj meg dolgozni. A munka is jó figyelemelterelő, csak meg kell tanulni koncentrálni rá, meg kell tanulni élvezni. A pihiben pedig hódolj valami hobbinak mindenképp. A lényeg, hogy kimozdulj és csinálj valamit, amitől jó kedved lesz, ismerkedj, stb. Szerintem.
2014. jún. 17. 21:01
 16/25 A kérdező kommentje:
utolsó, a 2009-es önmagam szívesen fogadja a diplihez való gratulációt:) a többit is köszi!
2014. jún. 17. 21:24
 17/25 anonim ***** válasza:
45%

mi a jó bánatban fáradtál el?? életedben nem dolgoztál csak tanulnod kellett! 26 vagy de úgy viselkedsz mint egy kisgyerek.. muszáj a pszichológus anyuci biztos kifizeti brühühü..

szedd össze magad,így 100 pszichológus sem fog tudni segíteni!

amúgy fizikai munkát miért nem enged apuci meg anyuci egy 26 évesnek?

egy elkényeztetett kislány vagy aki most h felnőtt életet élhetné bújik vissza anyuci szoknyája mögé,ráadásul lenézel másokat. ez nagyon nem jó sztem!

2014. jún. 30. 08:47
 18/25 anonim ***** válasza:

jaj ez nagyon jó! okos vagyok azért kapom!! hahahahaha!!!

lehet h jól tudsz magolni de az életre senki nem tanított meg. és a diplomához nem jár az intelligencia,ez nálad is tökéletesen látszik.

keress ott melót ahol vagy,albérletet stb. ha anyukádék tolják a lóvét akkor adnának kölcsön arra is h maradj ott ahol vagy

2014. jún. 30. 08:50
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó kettőnek is.:) Egyébként dolgozom 21 éves korom óta, bár nem kertásást, ez tény, hiszen azért tanultam, hogy ne kelljen fizikai munkát végeznem.

Apukám nem engedi, hogy fizikai munkát végezzek, mert neki már 16 évesen kellett, mert szegények voltak, és megfogadta, hogy a gyerekének sosem kell majd, amíg ő él.:)

Köszönöm a priviket, nyári szünet van, ez magyarázza szerintem az utolsó kettőt. Bár én 15 évesen sem voltam agresszív, de ez más sztori.

2014. jún. 30. 10:03
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugy látom itt mindenki irigy rád :) Szerintem költözz vissza a szüleidhez ha ez jó, találj ott valami munkát magadnak, és új szerelmet is! A szerelem nagyon jót tesz a lelkednek :)

2014. jún. 30. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!