Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normálisok a szüleim? Ennyi...

Normálisok a szüleim? Ennyi idősen miért nem lehet barátom?

Figyelt kérdés

15 vagyok, nem sokára 16 leszek, viszont a szüleim még mindig úgy kezelnek, mint egy kislányt, egyszer meghallották, hogy nővéremnek mondtam, tetszik valaki, erre elhordtak mindenféle útszéli k.rvának.

Még ha ilyen 12 éves lennék, meg is érteném, hogy nem engedik, de ennyi idősen szerintem elég érett vagyok minimum ahhoz, hogy kézen fogva sétálgassak valakivel, de olyan ciki, hogy még nem is volt senkim, először és utoljára oviban "csókolóztam", és már a legtöbb 12-13 éves kislány is tapasztaltabb nálam ilyen téren...

Normálisak a szüleim?

2013. aug. 4. 15:04
1 2
 1/20 anonim válasza:
19%
Mert féltenek, és mert kiskorú vagy. Igazuk van!
2013. aug. 4. 15:05
 2/20 anonim válasza:
80%
Ez már kezd betegesnek tűnni hogy kur vá zzák a saját lányukat stb
 3/20 anonim ***** válasza:
56%

Normálisok igen.

Várjál még 2 évet onnantól már tényleg túlzás ha pofáznak

4/20 anonim válasza:
63%
Mondd meg nekik, hogy lesz barátod és kész ha tetszik neki ha nem.
2013. aug. 4. 15:06
 5/20 anonim ***** válasza:
59%

Most azt kellene elképzelni, hogy te vagy a szüleid, és a te kislányod körül sertepertél egy kanos kis srác.

Az én tesómnak született két fiú gyereke. Amikor megjött a harmadik és kislány lett, egyből új kerítést építtetett a ház köré.

Egy picit képzeld el a helyükbe magad.

2013. aug. 4. 15:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idosen nekem se engedtek... Most 16 vagyok (4 honap es 17) es a szuleim (pontosabban anyam) nagyon azt akarja h legyen fium.. Furak a szulok...
2013. aug. 4. 15:10
 7/20 anonim válasza:
31%
Nem tudom én a szüleiddel vagyok hidd el igazuk van majd rájössz te is ha pl: lesz gyereked . 15/f
2013. aug. 4. 15:12
 8/20 anonim ***** válasza:
42%
Nem normálisak, de inkább ne próbáld megváltoztatni őket. Csináld titokban ennyi. Aztán úgyis külön fogtok élni.
2013. aug. 4. 15:14
 9/20 anonim ***** válasza:
28%
Oké nem vagy kislány hanem egy kiskamasz még bőven ráérsz.
2013. aug. 4. 15:20
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Az a nem normális, hogy lek*rváznak!
2013. aug. 4. 15:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!