Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normálisok a szüleim? Ennyi...

Normálisok a szüleim? Ennyi idősen miért nem lehet barátom?

Figyelt kérdés

15 vagyok, nem sokára 16 leszek, viszont a szüleim még mindig úgy kezelnek, mint egy kislányt, egyszer meghallották, hogy nővéremnek mondtam, tetszik valaki, erre elhordtak mindenféle útszéli k.rvának.

Még ha ilyen 12 éves lennék, meg is érteném, hogy nem engedik, de ennyi idősen szerintem elég érett vagyok minimum ahhoz, hogy kézen fogva sétálgassak valakivel, de olyan ciki, hogy még nem is volt senkim, először és utoljára oviban "csókolóztam", és már a legtöbb 12-13 éves kislány is tapasztaltabb nálam ilyen téren...

Normálisak a szüleim?

2013. aug. 4. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

azért szívesen ott lettem volna a krvázásnál. szerintem te fújod felé s túlzod el a dolgot. féltenek, mert nem akarnak abortuszra vinni, vagy felnevelni a gyerekedet.

15 évesen kislány vagy, még akkor is ha magadra kened a fél drogériát, és teljesen érhető, hogy féltenek...

tudom, csak csók blablabla, de csók után jön a tapizás, majd a többi, nehogy azt hidd, hogy olyan érett és felelősségteljes vagy, hogy mire te meg mondod, mennyire vagy "felnőtt"

2013. aug. 4. 15:33
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
- mire
2013. aug. 4. 15:34
 13/20 anonim ***** válasza:
21%

Minden kamasz azt hiszi, hogy èrett, a tapasztalt felnötteknek meg úgysem magyarázod meg, hogy csak "kèzfogás lesz meg csók" - mert tudjâk, hogy nem.

15 èvesen mèg nem kell szexelni, egymàsnál aludni meg estig az "anyósèk" házában lebzselni. Találkozgass fiúkkal iskola után ès kész. Lassan màr a 9 évesek is pasizni akarnak...

2013. aug. 4. 15:47
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

ennyi idősen mindenki marha érettnek hiszi magát.

nekem is volt 14 évesen "barátom", sétálgattunk kézenfogva, búcsúzáskor egy szájrapuszi és slussz. anyum nem kezdett el károgni miatta, mert ismert, és tudta, h eszembe sem jutna a szex, de még a vetkőzés sem a fiú előtt.

17 évesen lett olyan komolyságú barátom, akivel le is feküdtem. anyumnak egy szava nem volt, mert kellően felvilágosított, és tudta, h normális a srác.

a szüleid rémeket látnak, vagy esetleg te adsz rá okot, h ennyire féltsenek. ezt csak te tudhatod.

2013. aug. 4. 15:59
 15/20 anonim ***** válasza:
itt is érdekesek az emberek. miért ne lehetne a kérdezőnek barátja? úgyis mindenkinek azt tanácsoljátok és így is van helyén hogy bizonyos kor alatt ne feküdjön le senkivel és legalább járjon 1 évet előtte a pasival. ha most lenne barátja és utána 17 éves kora után lefeküdne vele esetleg azzal mi gond lenne?! vagy ha ugyanő 17 évesen megkérdezné hogy lehet-e senkinek nem lenne kifogása... úgyhogy nem nem normális.
2013. aug. 4. 16:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

jogos nem jogos , amíg 14 évesekkel van teli a dizsi akik mindent megtesznek egy koktélért - addig egy 16 éves lány miért ne kezdhetne randizni egy fiúval normál keretek között? nem ez az élet rendje? a szüleim 16 évesen ismerkedtek meg, de az se ma volt hanem 1969ben..ha nem hagyták volna, magát az ismerkedést sem, én sem jöttem volna világra 8 évvel később.

Az pedig hogy elhordanak mindennek..nem jelent sok jót, a nagyanyám volt ilyen, fiút közelről még nem láttam 13-4 évesen de k.va voltam automatikusan, mert minden "mai lány az"

2013. aug. 4. 16:05
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

"Most 16 vagyok (4 honap es 17) es a szuleim (pontosabban anyam) nagyon azt akarja h legyen fium.. Furak a szulok..."

Igen, mert azt szeretné, hogy fiúd legyen..

2013. aug. 4. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:

szerintem ennyi idősen még egyáltalán nem ciki, hogy nem volt barátod:) az a ciki, hogy amint már írtad is, nálad fiatalabbak jártak már fiúval, nem az, hogy neked még nem volt senkid. erre inkább tessék büszkének lenni.

a szüleid persze hogy féltenek, mert valóban még ennyi idősen nem a legjobb, ha jársz valakivel, persze az még rendben van, ha csak kézfogás, és esetleg csók...de a korodbéli fiúk nem biztos, hogy megelégednének vele, és kihasználhatnának.

az sem helyes, ha csúnya szavakat mondanak rád, de biztos, hogy pontosan azzal a szóval illettek? mert mérgében mindenki mondhat dolgokat, amiket nem úgy gondol.

tudod, nagyon sok csalódástól megmenekülhetsz, ha még kicsit vársz a fiúzással. ilyenkor még, a te korodban, másként látod a dolgokat. de hidd el, hogy semmiről nem fogsz lemaradni, ha vársz még:) ne azt nézd, hogy más mit csinál, mennyi fiúval volt már dolga, ez egyáltalán nem olyan dolog, amire bárki is büszke lehet. arra viszont már igen, büszke lehet vki, hogy nem tudja elsodorni magával a mai kis lányok ( tisztelet a kivételnek ) viselkedése, kiváncsisága.

én azt mondom, legyél egyedi:) ne olyan, mint a többi lány, akinek már 18 év alatt több fiúja is volt. később majd meglátod, hogy jobban fognak értékelni a fiúk remélhetőleg ( azért így írom, mert némelyik semmit sem értékel, de az igaziak igen ) :)

2013. aug. 4. 23:06
 19/20 anonim ***** válasza:
én sem úgy értettem hogy csak azért legyen barátja mert másoknak is van. de ha tetszik neki egy fiú és a fiúnak is ő miért ne járhatnának? azok a csalódások is kellenek ahhoz hogy megtanulja "milyen az élet" és később ilyen téren is boldoguljon az életben. én sem mondtam hogy feküdjön össze fiúkkal, de ilyen korban fiú ügyben már lehetne hagyni neki egy kis önállóságot! :)
2013. aug. 4. 23:16
 20/20 A kérdező kommentje:

köszi a normális válaszokat :)

15:33 bírom a hozzád hasonló embereket, ott voltál, hallottad mit mondtak?? nem?? akkor?

amúgy ebből is látszik, milyen álszentek egyesek...te is itt mondod, hogy ne legyen ennyi idősen barátom, mert egyből rosszra gondolsz, hogy majd biztos 2 hét múlva szétteszem neki a lábam és 15-16 évesen anya leszek..persze mindenki magából indul ki, attól még, hogy te ilyen voltál ennyi idősen, én még lehetek normális..

amúgy meg tudod ki keni magára a fél drogériát..nem is szoktam sminkelni egyáltalán, persze te így látatlanba, csak a koromat ismerve biztos jobban tudod ;)

15:47 iskola után? :D jövőre átlagosan lesz egy nap 6-7 órám, vagy több, szóval amikor délután 2-3-ig ott kell maradnom, nem hiszem, hogy lesz kedvem még fiúkkal találkozgatni, főleg úgy, hogy a szüleim sem engednék meg, általánosban a legjobb barátnőmtől is eltiltottak, mert suli után barátnőmmel elmentünk a játszótérre beszélgetni, ezek után szerinted megengednék, hogy fiúkkal találkozgassak iskola után? nem hiszem..

15:59 most ez, hogy "ennyi idősen mindenki érettnek hiszi magát" nem tudom, hogy jön ide, amikor te is írtad, hogy neked is 14 évesen volt barátod, meg most amúgy is, szerintem ez életkori sajátosság, szinte nincs is olyan 13-17 éves, aki ne hinné magát hűű de érettnek...de mindegy. egyébként nem adtam rá okot, hogy ennyire féltsenek, legalább is nem emlékszem ilyenre, bár van két nővérem, de róluk se tudom, hogy olyat tettek volna, ami miatt engem is félteniük kellene.

2013. aug. 5. 10:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!