Segítség! :' ( Hogy mit csináljak? Segítség! Nem birom ezt a szigorúságot! Felnőtt nő vagyok. Mit csináljak?
20 éves làny vagyok és már több éve vagyok a baràtommal màr a kezemet is megkérte. Össze akarunk költözni mivel 25km lakik és nagy lány vagyok végre sajàt életett akarok élni. Lagzi, gyerek de ez csak úgy lehet ha összeköltözünk de a szüleim fenyegetnek ha elmegyek öngyilkosok lesznek sosem jàrtam sehovà sosem voltam buliba azt inkàbb itthol ültem, és most meg érzelmileg zsarolnak. Azt mondtàk addig nem mehetek míg élnek de elmerek menni öngyilkosok leszek. De ìgy a kapcsolatomba fog kerülni. Segìtség! :' ( Hogy mit csinàljak?
Azt mondtàk addig nem mehetek míg élnek de elmerek menni öngyilkosok leszek. De ìgy a kapcsolatomba fog kerülni. Segìtség! :' ( Hogy mit csinàljak?
Segìtség!!Nem birom ezt a szigorúsàgot!felnőtt nő vagyok. Mit csinàljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!