Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is van ilyen, vagy ehhez...

Más is van ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
18 éves, felnőtt nő vagyok. A párommal a kapcsolatunkat kellett feladnunk, hogy itthon nagyjából nyugalom legyen, de ez friss dolog, azóta pedig terrorizálva vagyok (pl. "Hívtad ma? Hívott ma? Gondoltál rá? Stb...) Nem tudom, meddig bírom ezt, nem akarom, hogy baja essen, mert apám fenyeget mindkettőnket. Eddig egyik páromat sem fogadták el, és igazából rengeteg kritériumnak kellene megfelelnie a számukra "tökéletesnek"... De nekem nem kell más. Hamarosan házat fog venni, és elköltözhetnék, de szüleim nem hagynák annyiban. Mit tegyek? Teljesen el vagyok veszve... Minden kitételt megcsináltunk, amit szüleim felállítottak, de nem hatja meg őket. Mert nem olyan, mint amilyennek lennie kéne. Valaki tudná erre esetleg az ésszerű magyarázatot, vagy megoldást? Nagyon megköszönném.
2014. máj. 27. 10:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A szüleid jót akarnak neked, erre majd utólag rájössz. Voltam hasonló helyzetben, hidd el.De 18 évesen csak jogilag vagy felnőtt, közel sem vagy még felnőtt Nő. Nem bántásból, hanem ez így van. Mondjuk azért az durva, amiket írtál, hogy számonkérnek, hogy hívott- e , stb.

Szerintem adj nekik egy kis időt, ülj le, beszéld meg velük, hogy érzel, és talán megenyhülnek. Vagy költözz a párodhoz

2014. jún. 5. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!