Apum újra nősül? Hogy reagáljam le amikor el akarja majd mondani?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 19:49
11/12 anonim válasza:
Az a szörnyű helyzet van, hogy nem neked kellmkedvelned a nőt, hanem apukádnak szeretni. Márpedig ő szereti ha elveszi. Próbálj meg bölcsen viselkedni, ismerd meg az illetőt, adj neki még egy esélyt. Az érdekedben mondom ezt, mert ha apukádék szeretik egymást akkor úgyis az életed részévé válik a párja, és csak rajtad meg rajta múlik hogy hogyan élitek meg ezt, hogyan kezelitek.
Az én férjemnek is vannak gyerekei az előző házasságából, ráadásul nekem meg nincs gyerekem, és az elején azt se tudtam hogy hogy viszonyuljak hozzájuk... de nyitott voltam feléjük, ők is felém, és végül nagyon szuper kapcsolat alakult ki köztünk. Sokszor még az apjuk nélkül is találkozunk és elmegyünk csavarogni, holott ez az elején ez szinte lehetetlennek tünt...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. máj. 19. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!