Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyelőség otthon? Meztelenke...

Szégyelőség otthon? Meztelenkedés? , Fürdések? Szülők gyermekekkel? Vagy testvérek?

Figyelt kérdés
Otthon mennyire vagytok szégyelsek gyermekek előtt?fürdőbe bemászkálások?átöltözések?meztelenkedés?vagy a két testvér?gyermek szülő korát kérném:)

2014. máj. 18. 16:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván a férjemmel abszolút egymás közt megszokott a meztelenkedés. És ez lehet egy közös fürdés vagy egy átöltözés vagy együttlét alkalmával. Egyébként a férjem 30 éves, én 26 éves vagyok.

Egy gyerekünk van, aki 3 és fél éves, szóval még őt is látjuk meztelenül, és ha úgy van, akkor van, hogy be szokott jönni velem vagy az apjával, mikor valamelyikünk fürdik vagy lát minket átöltözés közben, de ebben a korban ez még nem téma.

Viszont ha már nagyobb lesz, akkor egy bizonyos kor után nem fogok hozzá bemenni, amikor fürdik és ő sem fog bejönni, amikor én fürdök. Vagy éppen nem öltözködöm előtte.

A lánytestvérem, anyukám előtt a mai napig nem vagyok ilyen téren szégyenlős, természetesen nem szokás, hogy bármelyikünk is meztelenül látja a másikat, de ha olyan a helyzet, akkor természetesen nem vagyunk szégyenlősek egymást előtt, de ellentétes nemű rokonnál azért igen, ott már nem mutatkozik az ember még bugyi-melltartóban sem.

Szóval azért megvannak a határok.

2014. máj. 18. 17:45
 12/22 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagyok szégyenlős, de csak úgy ok nélkül nem mutogatom magam, mert minek... ha egyedül vagyok, akkor is veszek fel valamit, mert civilizált ember vagyok. Ennek semmi köze a szégyenlősséghez. Ha valaki direkt élvezi, hogy meztelenkedik, ott gondok vannak.
2014. máj. 18. 17:47
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

Apámat soha életemben nem láttuk meztelenül se én se a bátyám. Anyut gyerekkorunkban rendszeresen, sőt vele fürödtünk is 10 ėves korunkig néha-néha, persze nem egyszerre, mert a tesómmal egymás előtt szintén nem mutatkoztunk meztelen. Ma már felnőttek vagyunk mi is, nem együtt élünk, de anyukánk pl simán átöltözik előttünk a mai napig is, ha úgy jön ki a lépés.

Én (ha majd anya leszek) nem tervezem, hogy a gyerek előtt levetkőzök.

2014. máj. 18. 17:53
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

-Testvéreknél kiskorban szerintem még elviselhető,hogy együtt fürödnek meztelenül(ha fiúkról,ha lányokról,ha fiú-lány tesókról van szó).Szerintem olyan 5-6 éves kortól ez viszont már nem épp jó,vagy nem kell.

-Szülő kisbabával meztelenül...hát nem tudom,lehet,hogy csak nekem furcsa,de nekem furcsa.Az anyuka meg a baba oké(mert mégis csak anyuka szülte a babát),de ha apa-baba fürdik együtt(és az apuka meztelen) azt én gusztustalannak tartom,és lehet,hogy a kicsi nem emlékszik majd erre,de szerintem akkor sem jó.

-Szerintem a meztelenkedés elkerülhető.Kisgyerekeknél rendben van,hogy nyáron(kint,bent néha) meztelenkednek,a kamaszok meg általában nem meztelenkednek,mert vagy szégyenlősek,vagy egyszerűen nincs miért meztelenkedniük.

-A felnőttek is kerülhetik a meztelenséget(ilyen "véletlenül meglát a gyerek" dolog még rendben is van,de én például párszor majdnem elhánytam magam az alkoholista "apám" miatt,akihez szerencsére biológiailag semmi közöm nincs),anyámnál(ő hozzá sincs biológiailag közöm,örökbe fogadtak) meg valahogy figyelembe sem vettem soha,ha esetleg fürdőből jött ki...stb.

-Én nem meztelenkedek senki előtt,csak és kizárólag kapcsolatban tartom egészségesnek,normálisnak,természetesnek.

-A nudistákat nem nézem le.Ők csinálják azt,amit szeretnek,és azt,amit jónak,egészségesnek tartanak.Amíg bárki tiszteletben tartja az én véleményem,addig semmi gond nincs.-

Más ember meg éljen úgy,ahogy szeretne:)

18/L

2014. máj. 18. 17:57
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Mért lettem lepontozva? Nálunk ez a természetes, és senki nem lett a családunkban aberrált.
2014. máj. 18. 19:02
 16/22 anonim ***** válasza:
62%

Ez is olyan mesterkélt.... valakinek a p***ból jön a baba, de am nem lehet pucérkodni.... szerintem meg attól gátlásos valaki hogy 20 éves koráig nem látott még pucér testet.

Szerinted? 18 éves koromban én szedtem össze egy házibulin egy csajt, mert a bolond szét piálta magát és gondolta vicces az hogy vesz egy forró fürdőt... beájult a kádba pucéran.... szerinted ki merte kiszedni a kádból.... korombeliek egyszerűen sokkolták a látottak, mert rögtön a nemi erőszak meg stb jutott eszükbe, meg hogy juj mi lesz most...

Én meg fogtam kivettem, felöltöztettem.... am mocsok undort éreztem iránta... tiszta hányás szag volt a csaj :(

2014. máj. 18. 22:23
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
hát utolsó ez egy fantasztikus történet de aki nem mer segíteni egy lánynak aki rosszul lett fürdés közben, annak nem az a gondja hogy nem látott még meztelen embert hanem hogy emberileg egy nagy nulla...
2014. máj. 18. 23:38
 18/22 Angelik@ válasza:
42%

Nem tartom helyesnek, sőt kimondottan undorodom a gondolatától. Szerencsére soha nem sokkoltak szüleim meztelen testük látványával.

Aki meg a saját felnőtt fia előtt öltözik át, annak valami problémája lehet. Betegesnek tartom és nem érdekel kit bántok meg a véleményemmel.

Utolsó hozzászóló, talán inkább a 18 éves lány volt emberileg nulla ebben a szituban, aki hulla részegre leitta magát és aztán szándékosan levetkőzött hogy még bámulják is meg. :)

2014. máj. 28. 23:51
 19/22 anonim ***** válasza:
44%

Angelika

És mivan ha az a bizonyos lány csak megbánta amit tett mert mondjuk első buli amibe elengedték és csak érvényesülni akart az amúgy degenerált mai 14-15 éves között.(Vannak kivételek). Aztán megbánta amit tett és szeretett volna venni egy forró fürdőt kijózanodni és hazamenni. Gondolom a fürdő nem a nappali közepén van!!!

Meztelenkedéssel nálunk sem volt gond soha. Nem volt törölköző kapkodás ha benyitottak zuhanyzás közben se semmi egyéb. Nekem hugom van meztelenül nem szokott bejönni de van mikor egy száll bugyiba flangál előttem és semmi. A HUGOM B*** meg!:) csak tenni kell tudni különbséget. Ha a szomszéd lány aludna a hugommal és rám nyitna vagy én rá akkor biztos zavarba jönnék :) De a testvéremtől minek.Beteg ember az aki ilyen dolgokra még egyáltalán gondol is.

2014. júl. 8. 07:07
 20/22 anonim ***** válasza:
95%

Odakint a kertben van egy kis medence, világ életemben meztelenül használta a család. A szüleim teljesen normális fazonok, öcsém kicsit izgága, de ő is jó fej. Én sose éreztem, hogy előttük szégyellni kellene a testemet, illetve az ő testüket sem tartottam soha visszataszítónak. Kis korom óta nyaranta együtt pancsoltunk.

Most nyáron is volt amikor én a barátommal, az öcsém meg a barátnőjével közösen napoztunk, meg fürödtünk a kertben - ruha nélkül.

Akkor ez most perverzió?

2014. okt. 21. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!