Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi az a kakukkfióka? Már...

Mi az a kakukkfióka? Már hallottam róla más témákban, de mit jelent? Én azt hittem, hogy csak az adoptált gyerekeknél lehet beszélni erről (mert én is az vagyok), de saját gyereket mikor lehet le"kakukkozni"? 14/F

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 09:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9-es: Hát manapság a DNS-tesztek korában egyre több nő bukik le. Na meg mióta megy a Született kretének...öhmm...izéé...feleségek azóta a férfiaknak nincsenek illúziói, és szeretnék már a gyerek életének elején megtudni, hogy kakukk van e fészekben Azt nem tudom, hogy el lehet végeztetnie gy DNS-tesztet titokban az anya tudta nélkül, vagy ez csak szájhősködés, de ha igen, akkor... nos egyre több férfi szeret biztosra menni.
2014. máj. 16. 09:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Bocsi, 8-asnak ment. :)
2014. máj. 16. 09:31
 13/18 A kérdező kommentje:
9-es: Akkor jól tudtam. Köszönöm.
2014. máj. 16. 09:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy el lehet amit nem tud nem fájhat.
2014. máj. 16. 09:35
 15/18 anonim ***** válasza:
37%

10-es: Teljesen más kategória. De még az ilyen férfiaknál is:

1. Mindig nő dönt úgy, hogy gyereket szül.

2. Tud gyerektartást követleni.

3. Vonzza az apakomplexusos balekokat.

2014. máj. 16. 09:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy annyi értelme van mint más kérdésnek.
2014. máj. 16. 09:44
 17/18 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2014. máj. 16. 09:47
 18/18 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező: Biztos ő is sózott már egy kakukkot valakire.

Amúgy teljesen megértelek. Te még gyerek voltál, amikor ezek a sorozatok megjelentek, és ez a korosztály sokkal kritikusabb szemmel látja a világot. Bár azt nem tudom, hogy abban a sorozatban voltak-e kakukkok, de félrekuficolások annál inkább...

Amúgy érdekes, hogy ha valaki csak említés terén is felhozza ezt a témát, máris rárivallnak. Szerintem nem kérdezőket kell támadni, hanem az ilyen "nőket".

2014. máj. 16. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!