20 éves fiú kaphat szobafogságot ha lógott a suliból? 2x es évesztes vagyok egy a kora miatt egy meg plusz ovi, és 3. os gimis. Ez borzalmsan gáz nem?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 17:23
2/8 anonim válasza:
A vonatkozo torvenyekkel kapcsolatban fordulj az illetekes jogalkotohoz, aki esetedben ugyanaza mint a vegrehajto, es az itelkezo szerv is, azaz a szulod :)
3/8 anonim válasza:
Hát ha az én fiam lennél, annyit elvárnék tőled, hogy amíg nincs munkád és eltartalak, legalább a kötelességed tedd már meg. Azaz eljársz iskolába.
Ha 17 éves lennél, még eltűrnéd a szobafogságot?
Ha csak a korod miatt érzed gáznak, máskor ne lógj suliból. Igyekezz minél hamarabb befejezni, jó eredményekkel, és úgy nem fognak a szüleid szobafogságra ítélni.
4/8 anonim válasza:
Fejezd be a sulit és költözz el, akkor nincs probléma.
Ja, ahhoz tanulni kellene, ezen opció úgy látom, neked nem jó.
5/8 anonim válasza:
Nem, egy 20 éves már nem gyerek, azzal valami baj van, akit ennyi idős korában még szobafogságra lehet kényszeríteni, én ennyi idősen dolgoztam és mellette estin csináltam a középiskolát, nem mintha ez lenne a legoptimálisabb, de én csak így tudtam megoldani, mert már 17 évesen is szükségem volt a pénzre, tehát dolgoznom kellett.
6/8 anonim válasza:
az a szomorú, hogy 20 évesen még csak 11-es vagy és ilyen kérdést teszel fel :(
7/8 Őszödi Ferenc válasza:
20 évesen a gimnázium 3. osztályát járod?
Belőled politikus lesz, akárki meglássa!
8/8 anonim válasza:
Rossz ómen, ha az ovit is kétszer jártad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!