Mennyi idős korától kaphatja meg az apa a gyermeki felügyeletet nélkülem?
Figyelt kérdés
van egy 5 hetes kisbabám.az apával nem voltunk házasok.a sok nézeteltérés miatt bíróságra akar menni láthatásit kérni a gyerekhez.megkaphatja egy 5hetes baba mellett a felügyeletet nélkülem? vagy csak úgy láthatja ha én is ott vagyok?2014. máj. 10. 09:30
11/11 anonim válasza:
Mi lett vegul? Hozzateszem, en nem engedtem volna, hogy ebben az esetben elvigye az 5 hetes babat. A szoptatashoz annyit fuznek, hogy van az igeny szerinti szoptatas, amikor is kizart, hogy tobb oran at ellegyen mashol a baba. Ja es nem minden baba fogadja el a lefejt tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!