Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők egyrésze hogy tud a...

A szülők egyrésze hogy tud a saját gyermekükkel szemben ilyen kirekesztően viselkedni? Gyermekük másságára miért ilyen kultúrálatlan, agresszív módon reagálnak?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy ujjongva tapsoljanak! Csak azt, hogy fogadják el! Megrendít, mikor ezeket olvasom, kitagadtak, elkergettek a háztól, mindennek elmondanak.

A még tudatlanabb szülők egyenesen gyógykezelésnek akarják alávetni másságát vállaló gyermeküket.

A XXI. században, valóban ennyire, tudatlanok, kirekesztők vagyunk?

2014. máj. 9. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

Akkor leírom még egyszer. Római Birodalom, miért hullott szét?

1. rabszolgákkal csináltattak meg mindent -> Nyugatra özönlenek a bevándorlók, akik mindent megcsinálnak a nyugatiak helyett

2. rendszeres orgiákban züllöttek (az erkölcs teljesen eltűnt) -> fűvel-fával, bárhol, bármikor, _bárkivel_, bármivel és még fel is néznek rád...

Majd ha a nyugati civilizáció megérik rá, akkor lesz itt népirtás dögivel csak győzzétek kivárni.

A történelem mindig ismétli magát, ahogy már előttem ezt helyesen megjegyezték.

2014. máj. 9. 21:51
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
Kedves utolsó annyival egészíteném ki, hogy nem csak a Római. A Görög és a Babiloni is. Félelmetes látni, hogy ugyanazok a folyamatok újra és újra lejátszódnak. Fene nagy jólét -> már már kötelező homoszexualitás, teljes erkölcsi züllés->bukta.
2014. máj. 10. 01:18
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Mivel ezt nem saját maguknak választják, azért így kicsit más a helyzet. Ha önszántukból döntenének úgy, hogy melegek lesznek, és utána "sírnának" mindenért, akkor jogos lenne, hogy te akartad magadnak, akkor szívd most a fogad.

De ez nem így működik. Ugyan úgy nem tudnának heterók lenni egyik pillanatról a másikra, ha akarnának se, ahogy a heterok se tudnának átváltani a saját nemükre...

És itt a normális homoszexuális párok nem azért harcolnak, hogy szeressék meg babusgassák őket, hanem hogy ugyan olyan jogok illessék meg őket, mint másokat. És nem azért, mert melegek, hanem mert minden embernek járnak azok a jogok.

23/N

2014. máj. 10. 03:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Az én apám azóta nem beszél velem, mióta kénytelen voltam visszaköltözni.

Exem megvert 3x. Nem számít. Kényelmes volt apukámnak, jó pénzügyi kapcsolatnak gondolta, ja meg hát levehették a kezüket rólam, hiszen 200km-re arrébb éltem. Akkoriban be voltam harangozva munkahelyén, itthon, nagyszülőknél barátoknál, hogy haza látogatok havonta-két havonta:D

Kimutatta a foga fehérjét, de ez legyen már a maga baja, majd öreg korára gondolom megbánja.

Édesanyám aranyat ér!

2014. máj. 10. 06:32
 15/19 anonim ***** válasza:
43%

Milyen jogok nem járnak nekik? Nem házasodhatnak, és ezen kívül? Nem mehetnek ki az utcára, nem kapnak munkát, kitaszítja őket a társadalom mint a középkorban? Nem az a baj hogy ő így született, hanem hogy nem képes felfogni, hogy ettől még lesz aki leszarja hogy nem választott dolog ha valaki meleg, ugyanolyan ez mint a rasszizmus. A kisebbségnek kéne elfogadni, hogy nem fog egy egész ország ahhoz alkalmazkodni amit ők épp kitaláltak. Az előző posztomban is hangsúlyoztam, hogy mélységesen elítélem azt, aki bántja őket vagy tényleges hátrányuk származik a megkülönböztetésből (nem kap munkát, emiatt megverik, stb), de talán nem kéne már ott tartani, hogy a gusztustalan parádéjukon pucér travik rázzák a seggüket és ütik egymást rózsaszín műbrokival, és akinek nem tetszik, az primitív elmaradott kőkorszaki állat.

2014. máj. 10. 12:02
 16/19 anonim ***** válasza:

ma 12:02

Igazad van.

Jó lenne ha végre rájönnének, hogy nem kéne reklámozni a nemi hovatartozást, és akkor nem lesz elítélés sem.

Engem őszintén nem érdekel ki kivel fekszik le. A hálószobai dolgokat én sem írom ide ki, nem megyek felvonulásra, és nem teszem fel ezerszer a kérdés, hogy miért ellenségesek a nemi életem miatt.

Nem kell reklámozni, nem kell, hogy minden második kérdés úgy kezdődjön, hogy "meleg vagyok...."

Nem kell parádézni, felvonulni..(ez a felvonulás nekem magas, mert miért is van ez? Hogy hangoztassák, milyen melegek?? Akkor a heterok vagy a bárki más is felvonulhatna)

2014. máj. 10. 19:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen szülőket megbüntetném,akik ilyen indokkal kitagadnak egy gyereket.

Fizessék vissza a családi pótlékot,amit a gyerek után kaptak,és legyen a gyereké!

2014. júl. 21. 21:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Magyar ember genetikájában amúgy is benne van az intolerancia,csak valakinél felhígul.A szülők is végtelen intoleranciát láttak otthon és mindenhol,mintát nem láttak arra,hogy változtassanak és voilá!Rendszerváltásig nemigen volt bármi,amit beengedtek volna nyugatról és '90 után semmilyen átmenet nem volt,ami hozzászoktatott a sok újhoz.
2015. ápr. 3. 23:56
 19/19 anonim ***** válasza:

A homoszexuálisokat is megilletik azok a jogok,mint a heteroszexuálisokat !

A melegeket is megilleti a házasság joga.Csak azért ne házasodjanak,mert egyeseknek ez szokatlan!? Az a jog is megilleti a melegeket,hogy ha felvállalják a másságukat,ne rasszista,gonosz,elutasító megjegyzésekkel és emberekkel szembesüljenek!Egyébként pedig,akik azt mondják,hogy minek kell felvállalni,ha nem akarják a rasszista,gonosz megjegyzéseket hallani,azoknak üzenem,hogy nem a melegeknek kell eltitkolniuk szexuális hovatartozásukat,hanem bizonyos rasszista embereknek a rasszista vééleményét erről!Nem azért fognak romba dőlni az országok,mert a homoszexuálisok felvállalják hovatartozásukat,hanem pont az ilyen rasszista,gonosz hozzáállás miatt !

2017. ápr. 3. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!