Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha anyukád 20 perc...

Mit tennél ha anyukád 20 perc alatt 3 szor mondja el hogy büdös k. r. a?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 18:51
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
21 vagyok. Bár 9 éves koromtól mondja. Nagyon rosszul érzem magam. Egyébként ittas állapotban mondja legtöbbször ahogy ma is. De tisztán is mondta már. Legszivesebben felakasztanám magam. Iskolába járok de ez nem olyan kötelező suli. Sajnos munkát nem találok. Van ugyan párom aki dolgozik. De fizuja nagy részét a felújításba fekteti ami a mi 3helysegünk lesz kb 1 éven belül. Remélem anyám békén is hagy. Egyébként régen sem buliztam rúgtam be csavarogtam drogoztam nem éltem ilyen életet. Megértő visszafogott vagyok nem beszélek vissza
2014. máj. 3. 19:59
 22/31 anonim ***** válasza:
78%

Ne hallgass az itt kommentelők némelyikére! Tudod én ismerek közülük többet is. Tipikusan vizet prédikál, bort iszik, emberek.

Én megértelek, együtt érzek veled és remélem hamarosan jó irányt vesz az életed.

2014. máj. 3. 20:03
 23/31 anonim ***** válasza:
37%
Tenyleg ki az az Aniko? :)
2014. máj. 3. 20:17
 24/31 anonim ***** válasza:
21%

Kedves Kérdező,

nagy butaságra vall, hogy lepontoztál, de aztán még egyszer nekifutok, hátha áttör az erőtérten a TUDÁS és végre felfogod, amit írok, nem csak zsigerből vágsz oda egy piros kezet.

Ha téged 21 évesen az anyád még mindig le tud ku..váz-ni, és eddig eszedbe sem jutott, hogy szaksegítséget kérj, és elmenekülj egy szadista, önző, alkoholsta agresszor állattól (ő az édesanyukád, ha nem tudnád), akkor azt mondom, hogy tedd meg most, és olyan gyorsan húzz onnan el, ahogyan a lábad bírja.

Felnőtt ember vagy. Nem panaszkodni kell és másokon leverni az anyádtól kapott agressziót (mert akor magad sem lesz jobbá, mint ő), hanem elmenekülni, és segítséget kérni. A "felkötöm magam" végképp nem megoldás,és ezt te is jól tudod.

És szívesen. :)

2014. máj. 3. 20:49
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem pontozok telefonról nem is egyszerű az a véleményem. Nem tudom honnan vetted hisz nem csak én tudok pontozni.
2014. máj. 3. 20:55
 26/31 anonim ***** válasza:

Anyukád orvosi kezelésre szorul.El kellene vinned egy elvonókúrára.

A helyedben megpróbálnám minnél gyorsabban tudatositani magamba,hogy ő egy beteg lélek,rajta kivül senki más nem gondol ilyesmit rólad.Próbálj minnél több időt olyan emberek társaságába tölteni akik szeretettel vesznek körül.

2014. máj. 3. 21:16
 27/31 anonim ***** válasza:

Off" Szia, Lotus!:))

On: próbalj meg nem foglalkozni vele, ne figyelj rá:(

2014. máj. 3. 21:22
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Ki az a gyenge képességű, aki lepontozza azokat, akiknek a családjában nem divat a trágár beszéd?
2014. máj. 3. 22:00
 29/31 anonim ***** válasza:
Azt mondanám: ne igyál annyit te alkesz majom, aztán nem foglalkoznék vele. :)
2014. máj. 3. 22:09
 30/31 anonim ***** válasza:

"húzz onnan el, ahogyan a lábad bírja."

és hova húzzon, ha nincs munkája és nem is talál? a híd alá?

2014. máj. 11. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!