Hogy fogadnátok, ha a gyereketeknek idősebb barátja/barátnője lenne? Hogy mutassam be itthon, ha ez nálunk eléggé "tabu"?
Már elég régóta tart a dolog kettőnk között, de "hivatalosan" csak fél éve vagyunk együtt.
Viszont a szüleim eléggé szigorúak ilyen téren (egyedüli gyerek vagyok, lány), még sosem volt barátom sem.
Apa figyelembe se veszi, hogy már nem 6 éves vagyok, anya meg sosem beszélt velem semmiről...
Én 18 éves vagyok, a barátom pedig 30.
Szeretném, ha a szüleim is megismernék, mert én nagyon jóban vagyok az ő szüleivel, de ő még nem is találkozott az enyémekkel.
De közben anyáék teljesen gyerekként kezelnek, úgyhogy gondolom elég nehéz lesz.
Sajnos nem fog tetszeni a válaszom, de nem akarnám látni. Elszomorítana, hogy a lányom ennyire naiv.
Nem tiltanám el tőle, de megkérném, hogy ne beszéljen róla és ne mutassa be nekünk. A férjem hasonlóan gondolkodik a helyzetről.
Egyikőnk szerint sem egészséges, ha tinilányok felnőtt-középkorú (mert sajnos még az utóbbi is előfordul) férfiakkal vannak együtt. Persze, hogy jó nekik az anyagi támogatás és egy idősebb, tapasztaltabb partner melletti "biztonság", de mindez az esetek 95-ában csak illúzió, átverés. A maradék 5%-ban pedig mindkét fél szellemileg alulfejlett, ha nem talál a korosztályába illő partnert. Ez utóbbi lehetőség méginkább elszomorítana...
Kedves Kérdező!
Jól értem, hogy nem tudnak róla, és a bemutatáskor derülne ki, hogy van egy 30 éves barátod?...:-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!