Apukám ma megtudta, hogy a nővérem (18 éves) egy nála tíz évvel idősebb fiúval jár. Azt, hogy fiúja van, eddig is tudta, de a korát csak most tudta meg és nagyon kiborult, már azt is mondta, hogy nem érdekli a lánya, igaza van?
Értelmezési problémátok van,vagy direkt kötözködtök???
Kérdező: nem,nincsen igaza.Mitől borult ki,hogy 28 éves? Szerintem teljesen ideális,semmi baj vele.Amúgy ha a pasi rendben van,elég buta dolog emiatt haragudni.
Csak azért nem törődik már a lányával, mert 18 éves létére egy 28 éves fiúval van? Hát ez abszurd.
Egy az, hogy egy 18 éves lány és 28 éves fiú egy érzelmi, értelmi szinten van. Másik, hogy a lánya lényegében már felnőtt, el kéne fogadja a döntéseit. Kiborulni 10 év korkülönbségen? 18-20 év felett ez már nem számít soknak.
Na hát azért ne tegyünk úgy, mintha normális lenne. Egyáltalán nincsenek egy szinten, egy 28 éves férfi pár éven belül már jó esetben családot akar alapítani, dolgozik. Míg egy 18 éves még csak most kezd el igazán élni, tovább tanul és még folytathatnám.
Akkor eltudnám fogadni ezt az egész helyzetet, ha látom, hogy valóban szereti a lányomat, és nem csak kihasználja, ami azért sok esetben jellemző a 30-as pasikra.
Nem, nem az apa vagyok és nem pontoztam le senkit. Még a primitív kötekedőket sem.
A többieknek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!