Miért kedveli anya jobban a barátomat, mint engem?
Azérrt, mert aljas és rendkívül alattomos módon így akarja szétfúrni a párkapcsolatodat.
Értsd: ha a pasidat anyuka jobban kedveli mint a SAJÁT LÁNYÁT!!!, akkor benned óhatatlanul is felmerül egy csomó mellőzöttség-érzés, harag, frusztráció, amit előbb-utóbb nem az anyádon versz le (akin kellene, mert ő szítja ezt az egészet), hanem testvérféltekenységként a párodon.
Ami addig fog elfajulni, hogy a pasid elmenekül és máris megmaradsz anyuka kislányának - hiszen ez anyuka ereeti cálja. Láttad a Rapunzel c. Disney-rajzfilmet? Nagyon tanulságos, és egy valódi Grimm- mesén alapszik. Nagyon jól megmutatja, hogy a gonosz és önző anyák hogyna akarják örökre maguknál tartani a kislányukat.
A másik verzió: anyuka rá akar mászni a pasidra, mert verseng veled. (Értsd: ő még fiatal!)
Egyik sem jó. Az egész helyzetre az a legjobb megoldás, hogy minél kevesebbet vagytok anyuka közelében, ÉS amikor anyuka látványosan teszi a szépet a pasidnak és téged ignorál, akkor azonnal leteremteni (előtte beszélj meg mindent a pasiddal!), és otthagyni.
És miném ritkábban látogatni!
Apukáddal tessék jóban lenni és őszintének lenni hozzá. ha nem vagy az, akkor anyuka szép csendben alá fogja mosni az erkölcsi oldalt ("apukának nem kell tudni róla").
De igen is kell tudnia róla, hiszen az apád! Két szülőd van, nemdebár? Minek hazudozol apád előtt? Hogy érzelmileg még messzebb kerülj tőle és anyád befolyása még erősebb legyen rajtad?
12 evesen az komoly, de vegulis ismirosrol is tudom...
nekem is volt 1ik bnom anyja velem barhkva elengedte, pedig am eleg szigoru feltos volt, orulj neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!