Végső el keseredésemben vagyok, hogyan oldhatnám meg hogy rendeződjön a családi hátterem?
Szeretném a segítségeteket kérni.
Pontosabban ez mindenre kiterjed ez a kérdés. De eredendője inkább a szülő és gyermek közötti kapcsolat, inkább annak hiánya.
Legfőbb okom a szomorúságra, hogy édesapámmal nem váltottam szót évek óta, többször is kisebb koromban megvert, és legutóbb mikor nekem támadt, 2012-be, azóta nem beszéltem vele. egy háztartásban élünk, édesanyám sajnos már csak az agyagi biztonság érzete miatt maradt mellette. jelenleg 21 éves fiatal női hallgató vagyok. édes anyám nemrég töltötte a 49-k szülinapját. édesapám pedig az 53-at.
roppant agressziv, és mivel eddigi életem során helytelen képet láttam szüleim viselkedési mintáiból felhívták rá a figyelmem hogy forduljak szak emberhez.
párkapcsolat szempontjából meg igértem addig nem kezdeményezek ameddig nem vagyok teljesen épp és egészséges önbizalommal.
arra lennék kíváncsi hogy mennyi időt ölelne fel a terápia hogy ezt a helytelen mintát felválthassa a helyes, és bízni tudjak a férfiakban?
továbbá hogyan tudnám rávenni édesanyámat hogy elváljon édesapámtól? Ugyan is édes apám hatalmi pozicíóban van, kiszolgálja mindkét oldalról az édesanyja és az édesanyám is. engem sem akart, igy olyan vagyok neki mint a betolakodó kis testvér.
szeretnék teljes életet élni boldogan, hogy segíthessek magam is másokon. pszichológia alapképzést választottam.
köszönöm.
igazán köszönöm a bizalmat, de teljes képet kapott a hátteremről. szint úgy tanult pszichológiát, és ezért is gondolom, hogy nem így kell hogy elfogadjanak, hanem törekedni kellene optimális nézetért.
a munkát és a magán életet el tudom különíteni, ugyan úgy ahogy mikor egy bizonyos féllel tárgyalok.
Kérdező, azért egy tanácsot, ha megengedsz:
nem biztos, hogy az első három randi a megfelelő időpont, amikor a teljes családi szennyest ki kell teregetni.
5/10 19:09
válaszadónak:
igen mert mivel nekem ez korábban nem adatott meg igy másoknak adnám. szó se róla, addig nem kezelnék egy beteget sem míg a magam életét helyre nem hoztam.
az a lényeg hogy lelki ismeretességen felül szívvel is tudnám végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!