Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy szoktassam rá a fiamat,...

Hogy szoktassam rá a fiamat, hogy egyedül felkeljen reggel? Gyerekek véleménye is érdekel.

Figyelt kérdés

16 éves. Minden nap éjjelig gépezik, reggel meg 20 percet kell neki könyörögni, hogy felkeljen. De szó szerint, minden nap. Amikor meg felkel, akkor már kevés az ideje, és rohannia kell a buszra. Persze neki az lenne a megoldás, hogy nem kellene suliba mennie.

40/F

2014. ápr. 11. 00:50
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e ezt a felkelés dolgot megoldani????????

Nagyon jó dolgokat írtak. De szerintem is az összes közül az a legjobb, hogy ossza be Ő az idejét, ha késik azaz Ő baja.

Ez a 9-kor kikapcsolom a netet, nálam nem működött volna, mert én alapból nem tudok korán elaludni akármikor fekszem le, meg mindig közbejön valami. Ha kikapcsolják, ha nem én akkor is este 10 körül mentem volna aludni. Olvastam volna. Volt, h azért pankráltak, mert akkor meg az a baj. (Ilyenkor elemlámpával olvastam, erre is rájöttek aztán hagyták a fenébe, olvassak akkor csak ne romoljon el a szemem).

Legjobb megoldás ráhagyni, és első reggel becsempészni egy ébresztőt, az sem baj, ha nem szólsz Neki, mert így kivered az álmot a szeméből nagyjából, rögtön rohanás és kapkodás nélkül elkészül és kényelmesen nyugodtan odaér a suliba. Csak rájönne saját magától, hogy mennyivel másabb egy nyugis reggel, mint a kapkodós.

2014. ápr. 25. 17:38
 32/32 anonim válasza:
Mond meg neki hogy este tízkor alvás vagy katonaitábor
2014. máj. 2. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!